Σε 65χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη

Σε 65χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο,

0 329

Σε 65χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο,

Σε 65χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο,  σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το αν ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται πιθανότατα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 65χρονου άνδρα, που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε καταψύκτη – μπαούλο, διαμερίσματος στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα. Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός, που είναι υπήκοος Βουλγαρίας και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της, μαζί με το παιδί της.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες,βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr