Τι δείχνει δημοσκόπηση για τους υποψήφιους για την προεδρία της Ν.Δ

Δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 δίνει… αέρα νίκης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη

0 233

Δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 δίνει… αέρα νίκης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 δίνει… αέρα νίκης στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει του β’ γύρου των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Η δημοσκόπηση δεν καταγράφει πρόθεση ψήφου, αλλά την παράσταση νίκης και ορισμένα ποιοτικά των δύο υποψηφίων.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καταγράφει λοιπόν σαφές προβάδισμα έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παράσταση νίκης, με το 46% των ερωτηθέντων να εκτιμά πως θα είναι αυτός ο νικητής στην εκλογική μάχη της Κυριακής. Αντίθετα, το 30% πιστεύει πως ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Σημαντικό… όπλο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη φαίνεται πως είναι και η εμπιστοσύνη που εμπνέει πως θα διασφαλίσει την ενότητα της ΝΔ την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στο σχετικό ερώτημα το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 29% κανένας από τους δύο.

Πάντως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προβάδισμα σε κάποιες ερωτησεις, όπως στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός:. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 31%, έναντι 21% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ το 37% απαντά κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορέι να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος, το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης , το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά κανένας από τους δύο.

Τέλος, στο ερώτημα ποιος μπορεί να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση, το 36% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 25% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 30% κανένας από τους δύο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr