Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Γ2΄ του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

0 174

Την  Πέμπτη  9  Νοεμβρίου  2023  το τμήμα Γ2΄του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας υλοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη ως ακολούθως:

1. Στον  Ι.Ν. αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες εκκλησιάστηκαν και στη συνέχεια γνώρισαν τα μέρη του Ναού, τα ενδύματα (άμφια) ιερέων και τα λειτουργικά σκεύη.

2.  Στην Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο εκθετήριο, στην αίθουσα προβολών, στις αίθουσες διδασκαλίας, στην αίθουσα υπολογιστών και στο διοικητήριο. Στο εργαστήριο  πραγματοποίησαν βιωματική δράση.

3.  Στον Λόφο Προφήτη Ηλία  όπου ανέβηκαν για να ΄΄Θαυμάσουν την πόλη τους από ψηλά΄΄. Η επίσκεψη σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το δάσκαλο της τάξης κ. Πίσσα Χρήστο.

Ευχαριστούμε πολύ τον ιερέα του Ι.Ν. αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης πατέρα Χαράλαμπο Καπλανίδη, τον Διευθυντή της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας κ. Παν. Ράπτη καθώς και τον καθηγητή κ. Αντώνιο Καραμούτσιο, για την θερμή υποδοχή και την βιωματική γνώση που προσέφεραν στους μαθητές του σχολείου μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr