19η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) σας προσκαλεί στη 19η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα Camping Meteora Garden, στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Καλαμπάκας Ιωαννίνων, το τριήμερο 11-12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009.

19η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro
0 227

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) σας προσκαλεί στη 19η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα Camping Meteora Garden, στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Καλαμπάκας Ιωαννίνων, το τριήμερο 11-12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009. Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) σας προσκαλεί στη 19η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα Camping Meteora Garden, στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Καλαμπάκας Ιωαννίνων, το τριήμερο 11-12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009.

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ. έχοντας διοργανώσει άψογα πολλές μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις στο παρελθόν ελπίζει σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση με συμπαραστάτες την ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον Δήμο Καλαμπάκας.

To Camping Meteora Garden, είναι σύγχρονο και παρέχει όλες τις ευκολίες στους επισκέπτες του.

Πάρα πολλά δένδρα παρέχουν παχύ ίσκιο για τις μεσημεριανές ώρες και φυσικά για όσους επιθυμούν, υπάρχει πισίνα για ακόμη περισσότερη δροσιά. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο

www.campingmeteoragarden.gr

Οι χρεώσεις για την συγκέντρωση έχουν ως εξής:

          30€ Αναβάτης-Μοτοσυκλέτα (Κάτοχος κάρτας ΜΟΤΟΕ) για όλες τις ημέρες και όλες τις εκδηλώσεις εκτός του αγώνα Scramble.

          10€ Συνεπιβάτης για όλες τις ημέρες και όλες τις εκδηλώσεις εκτός του αγώνα Scramble.

          10€ Επισκέπτης για τη Συναυλία μίας ημέρας (δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση ή η διαμονή πέρα από τη διάρκεια της συναυλίας)

          40€ Αναβάτης-Μοτοσυκλέτα (ΜΗ Κάτοχος κάρτας ΜΟΤΟΕ) για όλες τις ημέρες και όλες τις εκδηλώσεις εκτός του αγώνα Scramble.

          Για τον Αγώνα  Scramble η συμμετοχή είναι 25€ για τις κατηγορίες S1-S2-JUNIOR και

40€ για την κατηγορία Champion

– Η πληρωμή θα γίνεται στην είσοδο για την Συνάντηση Enduro, όπου ο κάθε επισκέπτης θα παραλαμβάνει και το αντίστοιχο βραχιόλι, που είναι υποχρεωμένος να το φοράει κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

– Η πληρωμή για τον αγώνα Scramble θα γίνει από το γνωστό σύστημα online που έχει καθιερώσει η Αθλητική ΜΟΤΟΕ.

Με πολύ κέφι και μεράκι, σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της συνάντησης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9

Προσέλευση αναβατών-επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Από το μεσημέρι και μετά θα λειτουργεί στο χώρο του Camping καντίνα της ΜΟ.ΛΕ.Κ. με ψητά σουβλάκια, λουκάνικα της περιοχής μας καθώς και παγωμένα αναψυκτικά, ποτά και νερά.

Μπάνιο για όσους ζεσταθούν στην πισίνα του Camping.

Το βράδυ συναυλίες από νέες και πολλά υποσχόμενες μπάντες αλλά και ο ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ, θα μας διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική στο χώρο του camping. Ταυτόχρονα θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη, video και φωτογραφίες από εκδηλώσεις της λέσχη μας . Παρέες φίλων από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά και να αναπολήσουν παλιές καλές μοτοσυκλετιστικές στιγμές.

Βόλτες στην περιοχή της Καλαμπάκας να ενισχύσουμε και την τοπική αγορά που πάντα στηρίζει τις όποιες εκδηλώσεις της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9

Η προσέλευση των αναβατών συνεχίζεται και ολοκληρώνεται μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Το πρωί στις 10 η ώρα αρχίζουν οι βόλτες.

          Endurάδα στα υπέροχα βουνά της περιοχής μας, με τα φανταστικά σε κράτημα χώματα. Ανάλογα με την προσέλευση των αναβατών υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν δύο Group. Ένα για expert οδηγούς και Hard διαδρομή και ένα δεύτερο Easy για ποιο χαλαρή διαδρομή και νέους οδηγούς.

          Εκδρομή σε ασφάλτινη διαδρομή μέσα στο δάσος, μήκους περίπου 135km Καλαμπάκα – Καστανιά – Ασπροπόταμος – Περτούλι – Ελάτη – Πύλη – Τρίκαλα – Καλαμπάκα.

Η επιστροφή από τις βόλτες αναμένεται να γίνει κατά τις 2 η ώρα το μεσημέρι και σίγουρα μια βουτιά στην πισίνα θα μας δροσίσει και θα μας ανοίξει την όρεξη για σουβλάκια και λουκάνικα από την καντίνα.

Το βράδυ οι δύο συναυλίες με τα γνωστά Rock συγκροτήματα BLUES WIRES & ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, σίγουρα θα μας διασκεδάσουν με τον καλλίτερο τρόπο, αλλά και για όσους αντέχουν μετά το τέλος των συναυλιών μια βόλτα στα μπαράκια της πόλης μας θα τους ανταμείψουν με περισσότερη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9

Από νωρίς το πρωί θα αρχίσουν οι ετοιμασίες για τον 3ο Αγώνα Scramble, του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας. Στις 10:30 θα γίνει η εκκίνηση στον χώρο του παλιού στρατοπέδου ΠΑΠ στο 5χλμ Ε.Ο Καλαμπάκας Ιωαννίνων. Αρκετές μάχες θα δοθούν από νέους ανερχόμενους αναβάτες, αλλά και από γνωστά και πρωτοκλασάτα ονόματα του χώρου στην κατηγορία Champion.

Για όσους δεν θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι μια καλή ευκαιρία για επίσκεψη στις Ιερές Μονές των Μετεώρων, αλλά και στο σπήλαιο στο Χωριό Θεόπετρα 5ο χλμ. Ε.Ο. Καλαμπάκας Τρικάλων.

Από το απόγευμα και μετά ξεκινά η αναχώρηση των αναβατών – επισκεπτών, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την 20η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.