1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών

Ολοκληρώνονται οι τελικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου  του ΑΣ Μετέωρα. Ήδη γίνονται οι συνεννοήσεις με τις Ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά για την άφιξη τους η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς το απόγευμα ξεκινούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες του τουρνουά.

0 730

Ολοκληρώνονται οι τελικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου  του ΑΣ Μετέωρα. Ήδη γίνονται οι συνεννοήσεις με τις Ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά για την άφιξη τους η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς το απόγευμα ξεκινούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες του τουρνουά.

Ολοκληρώνονται οι τελικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου  του ΑΣ Μετέωρα. Ήδη γίνονται οι συνεννοήσεις με τις Ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά για την άφιξη τους η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς το απόγευμα ξεκινούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες του τουρνουά.

Τα ξενοδοχεία της Καλαμπάκας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τις αποστολές αλλά και τους γονείς και φίλους των παιδιών που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά ποδοσφαίρου.

Την οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Γιάννης Μπουτίνας, Θοδωρής Καραγιάννης, Βασίλης Γκουμπλιας, Χρήστος Αντωνίου, Χρήστος Αυγέρος, Γρηγόρης Ζαρκάδας, Σπύρος Τσιάκαλος και Γιώργος Σιαμουρέλης.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι:

ΑΣ Μετέωρα

Η πιο ιστορική Ακαδημία ποδοσφαίρου στον Νομό Τρικάλων έχει ήδη διανύσει πορεία 20 και πλέον ετών και φέτος έχει την τιμή να γιορτάζει μαζί με τα 80 χρόνια ιστορίας του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Σ. Μετέωρα, διοργανώνοντας το «1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου» με την συμμετοχή Ακαδημιών ποδοσφαίρου από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πρόκληση για το ιστορικό σωματείο το οποία συμμετέχει στο τουρνουά σε όλες τις ηλικίες. 

F.C. STEAUA BOUKOURESTI

STEAUA 1.jpgΗ Στεάουα Βουκουρεστίου (ro: Fotbal Club Steaua Bucureşti) είναι κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ρουμανίας. Ιδρύθηκε το 1947 ως ομάδα του στρατού γι’ αυτό ένα από τα παρατσούκλια της είναι Militarii. Η ομάδα αποκαλείται επίσης: Roş-Albaştrii, δηλαδή «κυανέρυθροι» από τα χρώματα της φανέλας, Viteziştii (γρήγορα αστέρια) και Magica Steaua (μαγικό άστρο). Ως έμβλημα έχει το αστέρι και γήπεδό της είναι το Stadionul Ghencea.

Η Στεάουα είναι η πιο επιτυχημένη ρουμανική ποδοσφαιρική ομάδα με 23 πρωταθλήματα, 20 κύπελλα, 5 σούπερ καπ και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών, το 1986. Υπήρξε η πρώτη ομάδα της ανατολικής Ευρώπης που κατέκτησε αυτό το τρόπαιο.

Φυσικά  διαθέτει τμήματα υποδομής μέσα από τα οποία ξεπηδούν συχνά μεγάλα ταλέντα τα οποία πετυχαίνουν και μεταγραφές σε μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Τμήμα των Ακαδημιών της Στεάουα Βουκουρεστίου θα έρθουν στην περιοχή της Καλαμπάκας την Παρασκευή για να συμμετάσχουν στο 1ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποία διοργανώνει η ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα.

F.C. SCHWABACH

Επίλεκτους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Schwabach και της Νυρεμβέργης θα έρθουν στην πόλη της Καλαμπάκας την Παρασκευή. Η ομάδα του Schwabach με την παρουσία της στο «1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου» ανταποδίδει την επίσκεψη της Ακαδημίας των Μετέωρων σε τουρνουά στην Γερμανία το 2007.

Η αποστολή του Schwabach θα είναι πολυπληθής και η συνοδεία τους θα αποτελείται εκτός των προπονητών και από επιφανή στελέχη της Βαυαρικής Βουλής και του Δήμου του Schwabach.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι ίσως η κορυφαία ομάδα στην παραγωγή ποδοσφαιριστών αυτή της στιγμή στην Ελλάδα. Από μικρή ηλικία γνωρίζουν τις πτυχές του ποδοσφαίρου και είναι από τους συλλόγους, που αντιλήφθηκε τη σημασία και την προοπτική της δημιουργίας οργανωμένων τμημάτων υποδομής.

Η δεκαετία του 90΄ αποτέλεσε σταθμό για την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε το Αθλητικό Κέντρο το οποίο αποτελεί και τον πνεύμονα της ακριτικής ομάδας.

Η Ακαδημία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗΣ θα παίξει στο «1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου» και αναμένεται να δώσει το δικό της ξεχωριστό χρώμα στο Τουρνουά. Να θυμίσουμε ότι στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης αγωνίζονται οι καλαμπακιώτες ποδοσφαιριστές Σταύρος Αλμπάνης και Μιχάλης Ζαρόπουλος.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Αστέρας Ρεθύμνου ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην αναπτυξιακή ηλικία.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου προπονεί περισσότερα από 150 παιδιά, χωρισμένα ανάλογα με την ηλικία τους και 

στόχος είναι  μέσα από παιδαγωγικές μεθόδους να μυηθούν τα παιδιά στον αθλητισμό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις έμφυτες τάσεις και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Η Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου θα συμμετάσχει στο «1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου» του Α.Σ. Μετέωρα με 55 άτομα αποστολή, αποδεικνύοντας πως η Κρήτη, τιμά τις μεγάλες και καλές διοργανώσεις σε επίπεδο ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Στα πλαίσια της ανάδειξης νέων ταλέντων η Ακαδημία «Βασίλη Λάκη» αποφάσισε να επενδύσει σε μία χρόνια συνεργασία με τα τμήματα υποδομών της ιστορικής ομάδος του Ατρόμητου Χαλανδρίου.

Απώτερος σκοπός είναι η επάνδρωση της ανδρικής ομάδος του Ατρόμητου Χαλανδρίου με αθλητές οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία «Β. Λάκη».

Η Ακαδημία του Βασίλη Λάκη ανταποκρίθηκε στην πρόταση για συμμετοχή στο τουρνουά και θα δώσει το παρών με αποστολή 50 ατόμων, ενώ θα συμμετάσχει στις κατηγορίες 96-97 και 98-99.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

Η Βολιώτικη ομάδα έχει επισκεφτεί αρκετές φορές τον Νομό Τρικάλων σε τουρνουά που έχουν διοργανωθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Διαθέτει μια αξιόλογη Ποδοσφαιρική Ακαδημία και με συνεχή προσπάθεια στοχεύει στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων. Θα δώσει το παρών στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Μετέωρα με 2ο μελής αποστολή στις ηλικίες στις ηλικίες 98-99.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Η ηπειρώτικη Ακαδημία Ποδοσφαίρου δεν το πολυσκέφτηκε να συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Ενημερώθηκε άμεσα και απάντησε θετικά. Η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ανατολής Ιωαννίνων διαθέτει τμήματα υποδομών σε όλες τις ηλικίες και ετοιμάζει του ποδοσφαιριστές του μέλλοντος που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι ο καθρέπτης του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 2005

Η τρικαλινή ποδοσφαιρική Ακαδημία Ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για μια εκ των κορυφαίων Ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Νομό Τρικάλων με πολλές επιτυχίες σε τουρνουά ποδοσφαίρου και με κατακτήσεις παιδικών πρωταθλημάτων.

 Η Δήμητρα Απόλλων θα τιμήσει με την παρουσία της το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΑΣ Μετέωρα με αγωνιστικό τμήμα στις ηλικίες 94-95.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Αιαντας Λαμία αποτελεί την «κυψέλη» των ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής της Λαμίας. Ακαδημία οργανωμένη και καλά στελεχωμένη με έμπειρους προπονητές – παιδαγωγούς. 

Θα έρθει στην Καλαμπάκα για το 1ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου με πολυπληθή αποστολή η οποία φτάνει περίπου τα 50 άτομα. 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.