1ος Πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος στη λίμνη Ν. Πλαστήρα

Το μεγάλο γεγονός που περίμεναν οι ερασιτέχνες ψαράδες ήρθε! Στην πανέμορφη λίμνη Ν.Πλαστήρα θα διεξαχθεί ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

0 250

Το μεγάλο γεγονός που περίμεναν οι ερασιτέχνες ψαράδες ήρθε! Στην πανέμορφη λίμνη Ν.Πλαστήρα θα διεξαχθεί ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεγάλο γεγονός που περίμεναν οι ερασιτέχνες ψαράδες ήρθε! Στην πανέμορφη λίμνη Ν.Πλαστήρα θα διεξαχθεί ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Το όμορφο χόμπι του ψαρέματος παίρνει χαρακτήρα αθλητικό. Χρόνια τώρα οι περισσότεροι οργανωμένοι ερασιτέχνες ψαράδες θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα ψαρέματος. Η πολυπόθητη αυτή στιγμή ήρθε. Ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας ερασιτεχνικής αλιείας θα διεξαχθεί στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 14,15 και 16 Ιουνίου 2008.

limni_plastira.jpgΟ τόπος διεξαγωγής του αγώνα, ορίζονται τα Δ.Δ. Πεζούλας και Νεοχωρίου του Δήμου Νευρόπολης Αγράφων. Συγκεκριμένα από τις θέσεις «Γαλανές Πεζούλας έως Βοτανικός κήπος». Την ευθύνη για την διοργάνωση την έχει αποκλειστικά το Δ.Σ. του Συλλόγου αλιέων Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας».  Στόχος του Δ.Σ. είναι να διεξαχθεί ένας αγώνας άρτια οργανωμένος. Πέραν από τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλει το Δ.Σ. χρειάζεται η συμβολή και η κατανόηση των διαγωνιζόμενων, για να ευχαριστηθούν όλοι αυτόν τον όμορφο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σύμφωνα και με Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ότι βλέπαμε μέχρι τώρα στα διάφορα DVD και τα δορυφορικά κυρίως κανάλια, θα το δούμε στον αγώνα. Μερικές από τις ποιο βασικές προϋποθέσεις και όρους που χρειάζονται για τη συμμετοχή είναι:

1.     Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι μέλη ερασιτεχνικών Συλλόγων αλιείας. Αν δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κανέναν Σύλλογο, τότε μπορούν μέχρι και την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του αγώνα να εγγραφούν στο Σύλλογο Καρδίτσας.

2.     Τόπος συγκέντρωσης των διαγωνιζομένων, θα είναι ο βοτανικός κήπος του Δ.Δ. Νεοχωρίου, στις 14-6-08 και ώρα 12:30 μ.μ. Σε κάθε αγωνιστική θέση θα είναι δύο άτομα με δύο καλάμια ο καθένας. Οι θέσεις που θα καταλάβουν τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα γίνει πριν τον αγώνα.

3.     Τα δολώματα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι μόνο, ζωντανό σκουλήκι, καλαμπόκι και BOILIES. Τα ψάρια που θα αλιεύονται θα πρέπει να είναι πάνω από 30 εκ. και θα φυλάσσονται στους ειδικούς σάκους φύλαξης μέσα στο νερό. Στο τέλος του αγώνα θα απελευθερωθούν όλα όσα έχουν αλιευτεί.

Οι κατηγορίες των νικητών θα είναι δύο. Στη μία κατηγορία θα είναι τα τρία ζευγάρια που θα πιάσουν το μεγαλύτερο ψάρι και στην άλλη, τα τρία ζευγάρια που θα πιάσουν τα περισσότερα ψάρια. Θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες. Τα καλύτερα δώρα θα μοιραστούν οι νικητές των δύο κατηγοριών και πολλά άλλα καλά δώρα θα μοιραστούν μετά από κλήρωση όλοι οι συμμετέχοντες.   

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται  στα γραφεία του Σ.Α.Κ. στο τηλέφωνο: 24410-23142 και μέσω FAX: 24410-26702. Επίσης, στο κιν. 6976625283 (Πρόεδρος κ. Βασίλης Τσικρίκης), στο κιν. 6976725110 (Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Αρχοντής) και για τα Τρίκαλα κιν. 6977200738 (κ. Νίκος Σαλέπης). Το κόστος συμμετοχής θα είναι 20 Ευρώ το άτομο (40 ευρώ το ζευγάρι). Για τους εκτός Νομού Καρδίτσας συμμετέχοντες, το ποσό θα κατατίθεται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στον λογαριασμό του Σ.Α.Κ. 88595086-1. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κρατούν τις αποδείξεις πληρωμής. Για περισσότερες όμως λεπτομέρειες, καλύτερα είναι να επικοινωνείτε με τα παραπάνω τηλέφωνα. Το Δ.Σ. του Σ.Α.Κ. καλεί όλους τους λάτρεις του σπορ, να συμμετάσχουν ή να παρακολουθήσουν τον συναρπαστικό αυτό αγώνα.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, ο αγώνας θα αναβληθεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22-6-08.

Αποκλειστικός χορηγός του αγώνα, είναι η εταιρία « ISUZU ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ»

Τα δώρα που θα μοιραστούν όλοι οι συμμετέχοντες, θα είναι μεγάλης αξίας και θα προσφέρουν τα περισσότερα καταστήματα ειδών αλιείας και διαβίωσης, από τους Νομούς:  Καρδίτσας, Τρικάλων, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, καθώς και από άλλα μέρη της Ελλάδας. Ακόμη, δώρα θα προσφέρουν οι μεγάλες εταιρίες και αντιπροσωπείες ειδών αλιείας και διαβίωσης. 

Νίκος Σαλέπης Τρίκαλα

Salepisn@otenet.gr        

nik_salepis.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.