Φθιώτιδα: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο

0 779

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας 62 ετών, ο οποίος τα τελευταία εφτά (7) χρόνια διέμενε στο Μετόχι του Αγίου Μηνά λίγο πιο ψηλά από το γνωστό Μοναστήρι της Παναγίας της Οδηγήτριας στον Άγιο Χαράλαμπο Μώλου.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) γύρω στις 2:30’ μία μοναχή τον εντόπισε νεκρό, καταπλακωμένο από τον κορμό ενός μεγάλου δέντρου το οποίο φαίνεται ότι επιχείρησε να κόψει.

Οι μοναχές είχαν ανησυχήσει την προηγούμενη ημέρα όταν ο άτυχος άνδρας δεν είχε εμφανιστεί να πάρει φαγητό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τις βοηθούσε σε ορισμένες δουλειές στο Μοναστήρι και το τελευταίο διάστημα που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, τις περισσότερες φορές κατέβαινε και έπαιρνε φαγητό.

Έτσι το πρωί και ενώ συνέχιζε να μη δίνει σημεία ζωής, οι μοναχές τον αναζήτησαν στο Μετόχι και στο γύρω δάσος με αρνητικό αποτέλεσμα. Σε μια τελευταία προσπάθεια μία εκ των μοναχών, που μίλησε αποκλειστικά στο LamiaReport, είδε το τρακτέρ του άτυχου άνδρα κοντά στη θέση «Λιαπατόρεμα» και λίγο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα του νεκρού.

Όπως μας περιέγραψε το τεράστιο δέντρο τον είχε πλακώσει με την πλάτη, καθώς φαίνεται ότι προσπάθησε να το αποφύγει.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε, επρόκειτο για έναν ήσυχο άνθρωπο με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, που είχε εγκαταλείψει την πόλη και τις ανέσεις της προς επταετίας και διαβίωνε μοναστικά αν και κοσμικός. Δυστυχώς, ο τόπος που φρόντιζε και τον φρόντιζε, έμελλε να γίνει παγίδα για την ίδια του τη ζωή.

lamiareport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.