Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ φορτηγού με βυτίο μεταφοράς γάλακτος στους Γόμφους Τρικάλων

0 1.430

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε την Τρίτη σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο των Γόμφων στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο ενεπλάκησαν Ι.Χ φορτηγό τύπου κλούβας με βυτίο μεταφοράς γάλακτος, γνωστής τρικαλινής εταιρείας.

Συγκεκριμένα η κλούβα με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι και κινούμενη στον Περιφερειακό των Γόμφων & στην διασταύρωση προς Παλαιομονάστηρο στο ύψος του Δημ. Σχολείου, συγκρούσθηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο βυτίο μεταφοράς γάλακτος το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση από Γόμφους προς Παλαιομονάστηρο.

Η κλούβα βρήκε με το έμπροσθεν μέρος της στο ρεζερβουάρ του βυτίου, που βρίσκεται πίσω από την καμπίνα του οδηγού και χαμηλά και στο εξωτερικό αυτής, ωστόσο ο έμπειρος οδηγός του βυτίου, όπως εξήγησε, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στην πορεία του και επάνω στον δρόμο, χωρίς αυτό να εκτραπεί, αποφεύγοντας τα χειρότερα, όπως ένα ντελαπάρισμα.

Παρά της σφοδρότητας της σύγκρουσης και οι δύο οδηγοί είναι πολύ καλά στην υγεία τους, με τον οδηγό της κλούβας να μεταφέρεται με μικροεκδορές προληπτικά στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω ιατρικό έλεγχο και φροντίδα.

Στο συμβάν προσέτρεξαν άμεσα ένα όχημα με τρεις άνδρες του Π.Κ. Πύλης, οι οποίοι προέβησαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα καύσιμα που διέρευσαν από το κατεστραμμένο ρεζερβουάρ του βυτίου.

πηγη pylinews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr