Συνεδρίασε η Ν.Ε Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων

0 559

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου συνεδρίασε η Ν.Ε. Τρικάλων Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία και συζήτησε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την απόφαση της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του κόμματος, διαπιστώνοντας ότι, έναν μόλις χρόνο μετά την εκλογή της, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι αδύναμη να διαχειριστεί τη κρίση αλλά και τις συνέπειες των επιλογών της.
Οδήγησε την οικονομία σε ύφεση από τον Οκτώβριο του 2019, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εκλογή της, ενώ  με την αδράνεια και την ατολμία της να πάρει μέτρα στήριξης μετά τον κορονοϊό, βυθίζει τη χώρα σε ένα βαθύ κοινωνικό και οικονομικό τέλμα.

Παράλληλα, η αδυναμία της να διαχειριστεί τη κρίση, την οδηγεί στην επιλογή να σύρει την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο της παραπολιτικής και της σκανδαλολογίας, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία των προβλημάτων και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης.

Όλα αυτά βέβαια τα στοχεύει, συνεπικουρούμενη  από μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε και στα οποία  μοίρασε δημόσιο χρήμα, χωρίς κανένα κριτήριο και με απολύτως αδιαφανή τρόπο, με απώτερο στόχο την καταστρατήγηση της πολυφωνίας και την εξασφάλιση της κατευθυνόμενης και απροκάλυπτης μονοφωνίας υπέρ της, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία εικονική πραγματικότητα και να παραπλανήσει την ελληνική κοινωνία από τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, που η ίδια  την οδήγησε.

Σε αυτή την προσπάθεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μεθόδους παρακράτους, όπως έκανε πρόσφατα με την δημοσιοποίηση και χρήση υλικού από παράνομες υποκλοπές ιδιωτικών συνομιλιών. Με υπογραφή Μητσοτάκη, λοιπόν, η πολιτική ζωή του τόπου σύρεται στον βούρκο. Η Δημοκρατία και οι θεσμοί θυσιάζονται στον βωμό εξυπηρέτησης μικροκομματικών και άλλων συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει στην παγίδα της Ν.Δ  διότι το μείζoν για την ελληνική κοινωνία αυτήν την στιγμή είναι, το μέλλον της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας, της εργασίας και η πολύπλευρη στήριξη της κοινωνίας, στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες και την αγωνία της κοινωνίας, θα διαμορφώνει από κοινού με τους πολίτες την εναλλακτική πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης και θα συνεχίσει να υπηρετεί τον μεγάλο στόχο για τη δημιουργία ενός μαζικού, λαϊκού, δημοκρατικού και σύγχρονου κόμματος της Αριστεράς, ενός κόμματος που θα συνεχίσει να κατέχει και να μάχεται για την ηθική  και ιδεολογική  ηγεμονία του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr