Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης η Κατερίνα Παπακώστα

0 867

Το παρόν έδωσε η Βουλευτής Ν. Τρικάλων Κ. Παπακώστα Παλιούρα το πρωί της Παρασκευής, σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντά στον Δήμο Τρικκαίων.

Στη συνάντηση παρίσταντο μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρας.

Θέμα της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του νέου προγράμματος «ΚΕΠ PLUS» έναν θεσμό που θα υλοποιηθεί σε όλη τη χώρα, με να αναβαθμίσει τις υφιστάμενες υπηρεσίες και να συμβαδίσει με τη νέα πραγματικότητα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα «ΚΕΠ Plus» που ανέπτυξε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.,  τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αναβαθμίζονται ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διερεύνησης επιχειρησιακών αναγκών προκειμένου να αναζητηθούν και να δοθούν λύσεις.

Τα ΚΕΠ αποτελούν ήδη από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του ελληνικού κράτους γι’ αυτό τον λόγο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει στην βελτίωση όλου του συστήματος παροχής υπηρεσιών αλλά και στη διεύρυνση των τομέων ενασχόλησης με βασικό μέλημα τις ανάγκες των επιχειρήσεων, με στόχο μία βιώσιμη ανάπτυξη.

«Η χώρα μας προχωρά με βήματα σταθερά και γοργά στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής, αλλά και της ποιοτικότερης και βέλτιστης παροχής υπηρεσιών στους πολίτες. Είναι προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος συστήματος, η άμεση εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των ανακυπτουσών αναγκών των επιχειρήσεων. Στοχεύουμε με αυτά τα μέσα στην ανάπτυξη της οικονομίας και σε καινοτόμες παροχές, δεδομένης, πάντοτε, της κατάστασης της χώρας λόγω της πανδημίας. Σίγουρα, αναμένονται το επόμενο διάστημα και άλλες δράσεις από πλευράς της κυβέρνησης.» δήλωσε η Βουλευτής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr