Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γιάννης Παπαπούλιος – Συναντήθηκε με τον Προκόπη Παυλόπουλο

0 1.670
Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο γνωστότατος συμπολίτης μας Γιάννης Παπαπούλιος ο οποίος συνοδευόμενος από την κόρη του Φιορέλλα συνάντησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο κ. Γιάννης Παπαπούλιος βρέθηκε στην Αθήνα για διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις και με αφορμή την γνωριμία και τις άριστες σχέσεις που αποκτήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Παυλόπουλο κατά την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα το προηγούμενο διάστημα για κοινωνική υποχρέωση και στο μοναδικό… GRAND METEORA HOTEL, οι δυο άντρες είχαν φιλική συνάντηση.
Από πλευράς κ. Γιάννη Παπαπούλιου έγινε η πρόταση για φιλοξενία του προέδρου όποτε εκείνος μπορεί στο GRAND METEORA HOTEL των Αφων Παπαπούλιου για να απολαύσει την περιοχή μας την οποία αγαπά ιδιαίτερα!
Μια μοναδική εμπειρία για τον κ. Γιάννη Παπαπούλιο που όλο και μεγαλώνει τον κύκλο των γνωριμιών που έχουν όφελος για όλη την περιοχή. 

Στις εικόνες που ακολουθούν βλέπουμε τον κ. Γιάννη Παπαπούλιο με τον πρόεδρο κ. Παυλόπουλο, την κορή του Φιορέλλα και τον συμπολίτης μας κ. Τάσο Παπαδήμα που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο μας!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr