Στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο Στέφανος Μάνος

0 562

Με την Αυτοδιοίκηση επί τάπητος και τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα στο φόντο, ο π. υπουργός Στέφανος Μάνος, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018 τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον κ. Μάνο και με μια επί μακρόν συζήτηση, τέθηκαν επί τάπητος όλα, όσα σχετίζονται με την παλιά νοοτροπία που οφείλει να αλλάξει, με παθογένειες και προβλήματα στο ελληνικό αυτοδιοικητικό και γενικότερα πολιτικό σύστημα.

Παρών και ο τ. Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρ. Λάππας, ο οποίος εξέθετε και την εμπειρία του από τα θέματα διοίκησης στο ελληνικό κράτος. Ο κ. Μάνος ξεναγήθηκε και στο control room του Smart Trikala, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να παρουσιάζει όλες τις βασικές λύσεις και εφαρμογές που προωθεί και υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ . Μιχ. Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά και Κώστας Ψύχος, καθώς και ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Παπανικολάου και ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων κ. Γεωργιάδης.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr