Παραίτηση – βόμβα κορυφαίου στελέχους των ΑΝΕΛ από τη Θεσσαλονίκη – Παραιτήσεις στελεχών

0 367

Μια ακόμα σοβαρή απώλεια έχει ο Πάνος Καμμένος από το κόμμα του. Συγκεκριμένα από το κόμμα αποχώρησε ο Χρήστος Μπανιώρας υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη.

«Παραιτούμαι οντάς ο πρώτος από την Θεσσαλονίκη Ανεξάρτητος Έλληνας που πολύ πριν ανακοινωθεί το κίνημα συντάχτηκα στις ιδέες και τα πιστεύω που πρεσβεύαμε. Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενος γιατί συμβάλαμε στον ακρωτηριασμό της Ελλάδας γιατί ταπεινώσαμε τους αγνούς ανθρώπους που μας ακολουθήσαν. Παραιτούμαι γιατί η ιδρυτική μας διακήρυξη έγινε κουρελόχαρτο στα χεριά λάθος ανθρώπων. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη φίλους και συναγωνιστές που οι μικρές μου δυνάμεις δεν μπορέσαν να αποτρέψουν την συμφορά και δίνω ραντεβού μαζί σας στου νέους αγώνες που ξεκινάνε για την πατρίδα μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μπανιώρας.

Επίσης σήμερα υπήρξε μαζική αποχώρηση δώδεκα στελεχών από τη Δυτική Μακεδονία που κατηγορούν παράλληλα τον Πάνο Καμμένο για απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

Η επιστολή παραίτησής τους:

«Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως  Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.

Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.

Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.

Παραμένουμε Ανεξάρτητοι – Παραμένουμε Έλληνες.

1. Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

2. Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

3. Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)

4. Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)

5. Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)

6. Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)

7. Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)

8. Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)

9. Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)

10. Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)

11. Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)

12. Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.