Παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα στον Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης για προβλήματα στο Πολυνέρι Πύλης

0 347

Άμεση παρέμβαση της Βουλετή Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα σχετικά με σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού Πολυνερίου, Δήμου Πύλης, αναφορικά με την παροχή τηλεφωνικού δικτύου και τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ο κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Πρόεδρος της κοινότητος του χωριού Πολυνερίου, ενημέρωσε τη βουλευτή, πως εδώ και τρεις μήνες δεν παρέχεται στο χωριό σύνδεση στο τηλεφωνικό δίκτυο όπως και συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, ενόψει μάλιστα, μιας περιόδου που η επικοινωνία έχει καταστεί απαραίτητη και επιβεβλημένη λόγω της πανδημίας. Οι κάτοικοι λοιπόν, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι δεν κατάφερναν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους ή κατέφευγαν σε επιπλέον έξοδα, προκειμένου να βρεθεί άλλη λύση.

Κατόπιν της ενημερώσεώς της, η Κ. Παπακώστα προχώρησε στην σύνταξη αιτήματος προς τον αρμόδιο Υπουργό τον κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, προκειμένου να του αναφέρει το πρόβλημα σχετικά με την δυσκολία τηλεφωνικής επικοινωνίας και σύνδεσης στο internet, αλλά και την εύρεση άμεσης λύσης ακόμη και πριν την αποκατάσταση της σταθερής τηλεφωνίας.

«Οφείλουμε να μεριμνούμε για κάθε πιθαμή του Νομού μας, ακόμη και αν αυτή απαρτίζεται από μερικά μόνο σπίτια. Δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία, ειδικά αυτού του τύπου, που για πολλούς από εμάς θεωρείται δεδομένη. Με το αίτημά μου προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης πιστεύω ακράδαντα πως θα υπάρξει άμεσα αποκατάσταση της βλάβης και αν όχι θα δοθεί προσωρινή λύση χωρίς να επιβαρύνει τους κατοίκους.» Δήλωσε η Βουλευτής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.