Πακέτα περιποίησης για το αυτοκίνητό σας στο Detailhools – Detailing and washing base

0 1.576

Διαθέσιμα πακέτα περιποίησης.

  • Protection detail

– Ένας εντατικός βαθύς καθαρισμός κατάλληλος για οχήματα που λαμβάνουν κανονική φροντίδα και δεν απαιτούν διόρθωση βαφής. Τέλεια προ-χειμωνιάτικη ενέργεια για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από τα στοιχεία της εποχής.
Αυτός ο περιεκτικός ‘βαθύς καθαρισμός’ είναι το θεμέλιο της λεπτομέρειας. Αφαιρώντας τους επιφανειακούς ρύπους, τρέφοντας το χρώμα και προστατεύοντας όλες τις εξωτερικές όψεις του αυτοκινήτου από τα στοιχεία της ατμόσφαιρας και όχι μόνο.
—————————————————————

  • New car detail package

– Από την πρώτη μέρα!!!Εξασφαλίζοντας ότι τα καινούργια αυτοκίνητα είναι έτοιμα για το δρόμο με την καλύτερη δυνατή προστασία και φινίρισμα.
Οι νέες προετοιμασίες αυτοκινήτων παραβλέπονται συχνά. “Είναι ολοκαίνουργιο! Δεν πρέπει να χρειάζεται γυάλισμα! ”
Θα περίμενε κανείς ότι ένα νέο αυτοκίνητο θα παραδοθεί και θα παρουσιαστεί με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, με άψογη βαφή και (χωρίς να κρύβεται τίποτα). Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σπάνια!
Οι συνθήκες αποθήκευσης, οι ζημιές στη μεταφορά και στο εργοστάσιο και η ανεπαρκής προετοιμασία στην αντιπροσωπεία μπορεί να οδηγήσουν σε μια ολόκληρη σειρά ελαττωμάτων και προβληματικών περιοχών.Καθαρές γρατζουνιές, επιφανειακές φουσκάλες, σημάδια λείανσης από το εργοστάσιο, ολογράμματα μηχανών, σημάδια από περιττώματα πτηνών, ρύποι…
Συνιστάται να ζητήσετε από τον προμηθευτή αντιπροσωπείας να μην αγγίζει το αυτοκίνητο πριν από τη συλλογή. Δεν το πλένουν..Δε διορθώνουν.. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε την ανάγκη για δαπανηρές υπηρεσίες διόρθωσης χρωμάτων, όπου θα μπορούσαν εύκολα να προκληθούν.

—————————————————————

  • Enchacement detail

– Σχεδιασμένο για οχήματα που δεν απαιτούν πλήρη διόρθωση χρωμάτος. Εργασίες ενός σταδίου που δίνεται να φέρει τη λάμψη πίσω στη βαφή χωρίς μεγάλο κόστος.

—————————————————————

  • Minor paint correction

-Η διόρθωση Δύο σταδίων γίνεται για την εξάλειψη των ελαφρών γρατζουνιών, της οξείδωσης και της θαμπής και θολής βαφής που έχει υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια των ετών από κακή τεχνική πλύσης, κακή επαφή και ισχυρές χημικές ουσίες.
Το πρώτο στάδιο λείανσης είναι μια μεσαίου μεγέθους κοπής αλοιφή που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα μαξιλάρι λείανσης / κοπής που αποκαθιστά τη βαφή και απομακρύνει μέχρι και το 80% των επιφανειακών ελαττωμάτων. Το δεύτερο σετ είναι ένα πολύ πιο ήπιο πέρασμα για να τελειοποιήσετε το φινίρισμα και να δώσετε την πολύ επιθυμητή εμφάνιση
Αυτή η υπηρεσία είναι το πιο δημοφιλές πακέτο μας. Ιδανικό για τον ενθουσιώδη που επιθυμεί να κρατήσει ένα καθημερινό αυτοκίνητο όμορφο όλο τον χρόνο. Η απομάκρυνση του πάχους της βαφής διατηρείται στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας επιτρέποντας τη διεξαγωγή της διαδικασίας σε ετήσια βάση εάν χρειάζεται

—————————————————————

  • Total paint correction

– Παρέχει τελειότητα βαφής, αφήνοντας το φινίρισμα καλύτερο από την αρχική κατάσταση του .
Χρησιμοποιώντας ένα πλήθος μηχανημάτων για την ασφαλή απομάκρυνση των βαρύτερων ελαττωμάτων που υπάρχουν στα περισσότερα οχήματα (π.χ. τυχαίες βαθιές γρατζουνιές, χαράξεις πουλιών, σημάδια λείανσης)
Μερικές φορές δεν είναι πάντα δυνατή η διόρθωση 100%. πρέπει να γίνει συμβιβασμός σε περιοχές με λεπτές σαφείς επιστρώσεις βερνικιου όπου δεν θα ήταν πρακτικό να θυσιάσετε το βερνικι και να διακινδυνεύσετε να το περάσετε. Επίσης, κατά γενικό κανόνα, οι γρατσουνιές που μπορείτε να «αισθάνεστε» με το νύχι σας συνήθως απαιτούν βαφή (Εντούτοις, μπορούν να μειωθούν ορατά με «στρογγυλοποίηση» των άκρων με σωστή τεχνική ).
Συνήθως, πάνω από 95% διόρθωση θα πραγματοποιηθεί με μια μεγάλη ολικη διόρθωση χρώματος.

—————————————————————

  • Detailhools package

-Το απόλυτο πακέτο φροντίδας αυτοκινήτων! Συνδυάζοντας μια διαδικασία λεπτομερής διόρθωσης με όλες τις διαθέσιμες εργασίες: αφαίρεση και καθαρισμός των τροχών, καθαρισμός κινητήρα, εσωτερικός καθαρισμός και καθαρισμός δερμάτινων επιφανειών με την κατάλληλη θεραπεία

Παρόλο που μια μεγάλη λεπτομερής διόρθωση χρωμάτος θα μεταμορφώσει τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, εξακολουθούν να υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν επηρεαστεί. Ενα «detailhools package» είναι η οριστική λύση φροντίδας αυτοκινήτου για όσους έχουν πάθος με την τέλεια εμφάνιση του αυτοκινήτου τους.
50+ ώρες θα περάσουν σχολαστικά τα στάδια της προετοιμασίας, της διόρθωσης, της τελειοποίησης και της προστασίας του αυτοκινήτου.

Διαθέσιμα πακέτα περιποίησης και κοστολογιση

▪️Protection detail

Κόστος από 70€
Διάρκεια από 5-8 ώρες

—————————————————————
▪️New car detail package

Κόστος από 120€
Διάρκεια 2 ημέρεςμέρες
—————————————————————
▪️Enchacement detail

Κόστος από 160€
Διάρκεια 1-2 ημέρες
—————————————————————

▪️Minor paint correction

Κόστος από 250€
Διάρκεια 2-3 ημέρες
—————————————————————

▪️Total paint correction

Κόστος κατόπιν εκτίμησης
Διάρκεια 2-4 ημέρες

————————————————————–

▪️Detailhools package

Κόστος κατόπιν εκτίμησης
Διάρκεια 6+ ημέρες

⚠️Οι τιμές είναι ενδεικτικές και η κατάσταση του οχήματος το μέγεθος και η εργασίες διαμορφώνουν την τελική τιμή.

Προτεινόμενες Επιπλέον εργασίες
🔸Κεραμική προστασία από 150€
🔸Πιστοποιημένη κεραμική προστασία από 250€
🔸Προστασία τροχών χωρίς αφαίρεση από 50€ με αφαίρεση τροχών 100€
🔸Προστασία με φυσικό κερί από 60€
🔸Προστασια κρυστάλλων από 50€
🔸Προστασία κουκούλας από 70€

Επιπλέον εργασίες εσωτερικού
🔸Βασικός exclusive καθαρισμός από 15€
🔸Λεπτομερής εσωτερικός καθαρισμός (περιλάμβανε και καθίσματα) από 100€
🔸Προστασία δερμάτων από 40€
🔸Καθαρισμός και ενυδάτωση κινητήρα από 15€

Tηλέφωνα 6940893955 και 2432306721

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr