« Ο Λογοκριτής » – Θεατρική νεανική παράσταση από το Επί Σταγών την Τρίτη 19 Ιουνίου

0 348

Το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών και το τμήμα του, Θεατρικό παιχνίδι με τα μεγαλύτερα παιδιά έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει μια παράσταση γεμάτη γέλιο και νοήματα αξιώνοντας το χειροκρότημά σας.

«Ο Λογοκριτής»  της Λείας Χατζοπούλου Καραβία θα βάψει με πηγαίο χιούμορ τις σκέψεις σας.

Από τη μίμα της Ρωμαϊκής εποχής, μέχρι τη γλωσσοκωμωδία, το θέατρο σκιών και το μιούζικαλ, τα παιδιά κάνουν μια προσωπική γνωριμία με τα είδη του θεάτρου. Και η παράλογη λογοκρισία διαχρονική, στο πέρασμά της καταστρέφει κάθε είδους τέχνη.

Κατάλληλο έργο δεν είναι απλά εκείνο που ψυχαγωγεί, ευαισθητοποιεί, ενθουσιάζει, αλλά εκείνο που μαζί με όλα τα παραπάνω είναι αρκετά ευέλικτο, για αν μην αφήσει κανένα προσφερόμενο μέλος έξω από τη θεατρική ομάδα. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μια θεατρική ομάδα που δείχνει την κορυφή, μια ομάδα που  ξέρει να διδάσκεται, ξέρει να μεταμορφώνεται, ξέρει να φέρνει στην επιφάνεια δυνάμεις που ήταν ξεχασμένες στην μονοτονία της καθημερινότητας.

Το θεατρικό Εργαστήρι περήφανο για το νεανικό του τμήμα,  σας προσκαλεί όλους, ιδιαίτερα τους μεγάλους σε μια παράσταση σταθμό.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Νίκος Κόρδας, Βαγγέλης Μπουζέκης, Ιωάννα Καπλανίδου, Ξένια Παπαγεωργίου,  Χρήστος Κολοβός, Χρήστος Ζούρτος, Γωγώ Τόλη, Σοφία Βακουφτσή, Νικολέττα Κουβάτα, Μυρτώ Μέκρα, Πένυ Ζήση, Κατερίνα Πινιάρα, Ευγενία Μπαλατσού, Αρσενία Τσιούμα, Ιωάννης Λένης, Γιώργος Μαργαρίτης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλεξία Αθανασίου, Κωνσταντίνα Παναγιώτου, Γιώτα Κατέ –Ζαλαβρά.

 

Πέρασμα από τη σκηνή κάνουν οι:  Μαρία Μπλούτσου, Νώντας Μουλάς, Σπύρος Σιούτας, Όλγα Κουτσαλιάρη

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 & ώρα 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.