Με το αουτσάιντερ

0 931

Εν αναμονή της έναρξης των διάσημων πρωταθλημάτων, υπό συνθήκες πρωτόγνωρες και εξαιρετικά προβληματικές, πάω μία βόλτα στη Λευκορωσία. Ομολογώ ότι δεν έχω ιδιαίτερα καλή επαφή με το πρωτάθλημα.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Έχεις δοκιμάσει το betshop casino ;

Υπάρχει το μας της προβληματικής ως τώρα ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που πάει στην έδρα της Γκοροντέγια. Η στατιστική προσέγγιση στην αναμέτρηση δεν δικαιολογεί τις αποδόσεις στο σετ σε καμία περίπτωση. Αδιαμφισβήτητο ότι η ΜΠΑΤΕ είναι το όνομα και η κραταιά δύναμη στη χώρα, αλλά η παρουσία της ως τώρα εγείρει ενστάσεις. Με επίδοση 2-1-2 στη 10η θέση προβληματίζει. Όχι βέβαια ότι χάθηκε για αυτήν τίποτα ακόμα αφού η πρώτη θέση είναι στους 3 πόντους μακριά. Αλλά αν η «καλημέρα φαίνεται από το πρωί», τότε το υπόλοιπο της ημέρας δεν δείχνει καλό. Η Γκοροντέγια είναι 4η με 3-0-2, έχει αξιοπρεπέστατη παρουσία ως τώρα και με την προϊστορία σχετικά υπέρ της.

Τι κρατάω: Υπάρχει πάντως ο επαναληπτικός του κυπέλλου για την ΜΠΑΤΕ στις 29 του μηνός που θα πρέπει να γυρίσει το 0-1 με τη Μοζίρ, συνεπώς δεν ξέρω αν θα δώσει σήμερα το αναμενόμενο βάρος. Ελπίζω όχι και πάω με την μη νίκη της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr