Μαρτυρία για τη μικρή Μαρκέλλα: «Μου είπε ότι την είχαν με χειροπέδες»

0 817

Σοκάρει η μαρτυρία από γυναίκα που βρήκε την δεκάχρονη Μαρκέλλα, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. «Μου είπε ότι την είχαν με χειροπέδες», αναφέρει η γυναίκα που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η γυναίκα, το κοριτσάκι της είπε ότι την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, η ίδια γυναίκα που την πήρε. Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε.

Το κορίτσι βρέθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Η 10χρονη πήγε μόνη της περίπου στις 09:00 το πρωί στο πρατήριο και σύμφωνα με μαρτυρία στο ethnos.gr, ο ιδιοκτήτης βλέποντάς την με την τσάντα στον ώμο, τη ρώτησε «πού πας αφού σήμερα δεν έχεις σχολειο;» και η Μαρκέλλα του είπε «θέλω να πάω σπίτι μου».

Εκείνος, ακολούθως, τη ρώτησε το όνομά της και μόλις αυτή του αποκρίθηκε «Μαρκέλλα», κατάλαβε ποια είναι. Μάλιστα, η μικρή ήταν αρκετά φοβισμένη και το μόνο που ζητούσε ήταν να επιστρέψει στην οικογένειά της. Η δεκάχρονη είναι σε καλή κατάσταση, ενώ μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η μητέρα της δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι το παιδί θα εξεταστεί από ψυχολόγους και, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να «φωτίσει» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

ethnos.grthestival.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.