Λοβέρδος για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Εμφανίζονται «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία»

0 226

Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία» – Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής

Παρέμβαση για την ενδυμασία των βουλευτών στις συνεδριάσεις έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, που έθεσε ζήτημα παραβίασης του άρθρου 75 του Κανονισμού της Βουλής.

Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος σε δύο παραδείγματα βουλευτών που με την ενδυμασία τους στην αίθουσα «ξεχειλίζουν το ποτήρι».

Αν και ο κ. Λοβέρδος δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ντυμένοι όπως αρμόζει, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφερόταν σε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρονται με τρόπο που να ανταποκρίνεται προς τη σοβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ. Επίσης οφείλουν να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.