Κατεστραμμένα μαλλιά; H Brazilian Keratin Treatment θα σώσει την υγεία των μαλλιών σου

0 1.463

Το καθημερινό styling  προκαλεί υπερβολική ζημιά στα μαλλιά μας. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά αφού τα μαλλιά μας πρέπει να είναι περιποιημένα και όμορφα. Έτσι, παρά την προειδοποίηση, εξακολουθούμε να υποκύπτουμε σε διαφορετικές μεθόδους styling, όπως ίσιωμα, πιστολάκι, τεχνικές αλλαγής χρώματος κλπ.

Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούμε να περιποιηθούμε  τα μαλλιά μας, δεν μπορούμε. Γιατί; Επειδή η έκταση της ζημιάς το έκανε ανθεκτικό σε οποιαδήποτε θεραπεία και αν εφαρμόσουμε. Η πτώση των μαλλιών και η ξηροδερμία γίνονται συχνότερα ενώ η τρίχα γίνεται πολύ εύθραυστη.

Επιλέγοντας να αλλάξουμε τα μαλλιά μας, πρέπει να το κάνουμε με τη μέγιστη προσοχή επιλέγοντας το σωστό κομμωτήριο με επαγγελματίες που ξέρουν πραγματικά τι κάνουν και με τις κατάλληλες τεχνικές. Το UHAIR POINT το κομμωτήριο στο Γαλάτσι γνωρίζει όλε τις τελευταίες τεχνικές και με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σας. Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών είναι διασκεδαστική, αλλά αν γίνει με ακατάλληλο τρόπο ή και καταχρηστικά, αυτά τα δύο μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές.

Η απάντηση σε όλη αυτή την ταλαιπωρία και ζημιά στην οποία εκτίθενται τα μαλλιά μας είναι οι θεραπείες κερατίνης που είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά. Η κερατίνη είναι η φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά και τα νύχια μας, η οποία είναι υπεύθυνη για να τα κάνει πιο δυνατά, πιο λαμπερά και πιο υγιή με ζωντάνια. Η κερατίνη χάνεται σταδιακά όταν κάνουμε ακόμη και την πιο απλή πράξη, όπως το μπάνιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εφευρέθηκαν οι  θεραπείες κερατίνης – για την έγχυση χαμένης πρωτεΐνης ώστε να γίνουν τα μαλλιά μας υγιή και λαμπερά ξανά.

Υπάρχουν πολλοί τύποι θεραπειών κερατίνης, αλλά ο πιο δημοφιλής είναι η Brazilian Keratin Treatment. Μια θεραπεία κερατίνης διαρκεί συνήθως για τρεις έως τέσσερις ώρες σε ένα κομμωτήριο.

Η διαδικασία της Brazilian Keratin Treatment έχει ως εξής:

1. Τα μαλλιά πλένονται με ειδικό σαμπουάν για να ανοίξουν οι πόροι και να επιτραπεί στο προϊόν να διεισδύσει βαθιά έως την ρίζα.
2. Μετά το λούσιμο, ακολουθεί το ελεύθερο στέγνωμα με το πιστολάκι – πρέπει να είναι εντελώς στεγνά τα μαλλιά πριν το επόμενο βήμα.
3. Στη συνέχεια εφαρμόζεται μείγμα κερατίνης. Κάθε σκέλος επικαλύπτεται προσεκτικά και πρέπει να παραμείνει για είκοσι λεπτά.
4. Το στέγνωμα με το πιστολάκι εφαρμόζεται ξανά με περισσότερη προσοχή για να σφραγιστεί η θεραπεία.
5. Τέλος, τα μαλλιά ισιώνονται με σίδερο.

Η συντήρηση που ακολουθεί μετά την θεραπεία πρέπει να ακολουθείτε πιστά προκειμένου η θεραπεία να έχει μέγιστα αποτελέσματα. Κανονικά, τα μαλλιά που έχουν υποστεί θεραπεία δεν πρέπει να πλένονται ή να υποβάλλονται σε υγρασία, όπως υπερβολική εφίδρωση για τις τέσσερις πρώτες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το ντους ή την έντονη άσκηση. Μετά από τέσσερις ημέρες, πρέπει να χρησιμοποιείται ένας ειδικός τύπος σαμπουάν. Τα μαλλιά που έχει εφαρμοστεί θεραπεία κερατίνης δεν πρέπει επίσης να πιάνονται αλογοουρά, με κορδέλες ή κλιπ μαλλιών, γυαλιά ηλίου κλπ για την αποφυγή σπασιμάτων.
Οι θεραπείες με κερατίνη διαρκούν συνήθως για περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες, μετά από αυτό, κάποιος θα πρέπει να επισκεφθεί το κομμωτήριο και ανάλογα τις ανάγκες του θα συζητήσει με τον κομμωτή τις επιλογές που έχει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr