Καλαμπάκα: Σκουπίδια αφήνουν πίσω τους… κάποιοι περιπατητές και παρέες

0 1.952

Σκουπίδια αφήνουν πίσω τους κάποιοι “ασυνείδητοι” περιπατητές και παρέες που συγκεντρώνονται σε διάφορα σημεία της πόλης, τώρα στις μέρες του κορονοϊού.

Τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους εκείνοι που δεν υπολογίζουν τους συνανθρώπους τους και κυρίως το περιβάλλον, είναι πάρα πολλά και το διαπιστώνει κάποιος που επιθυμεί – για το επιβεβαιώσει κιόλας – κάνοντας μια βόλτα προς Διάβα, κοντά στο ανάχωμα, παραπλεύρως της σιδηροδρομικής γραμμής, όπου υπάρχουν κιόσκια, στον Προφήτη Ηλία, στον δρόμο προς τα Μετέωρα, κ.α.

Μάσκες, γάντια ( μπλε – άσπρα – μαύρα ) κύπελλα καφέδων και μπουκάλια νερού, συναντά κανείς σε πολλά σημεία, ενώ δεν λείπουν και οι σακούλες με χαρτιά περιτυλίγματος φαγητών από παρέες που συγκεντρώθηκαν σε διάφορους χώρους!

Φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας μαρτυρά το χάος με τα σκουπίδια αλλά και την κίνηση που έκανε ο ίδιος με την ευαισθησία που τον διακατέχει να συγκεντρώσει κάποια από αυτά…

Σε έρευνες που διαβάζουμε, ο περιορισμός που έφερε ο κορονοϊός στην κυκλοφορία των ανθρώπων ελάττωσε την μόλυνση του περιβάλλοντος, Στην Καλαμπάκα μάλλον την αύξησε…!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr