Καιρός: Απ’ όλα έχει η νέα εβδομάδα

0 827

Δευτέρα, 1-6-2020 Άστατος καιρός με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρωινές ώρες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την περιοχή του Αιγαίου και από το μεσημέρι και το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι, Βοριάδες στο Ιόνιο 4-6 Μποφόρ, μεταβλητοί στο Αιγαίο 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 7 έως 26 και στις νησιωτικές περιοχές από 13 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, 2-3/6/2020
Άστατος καιρός, με αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στην περιοχή του Αιγαίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Δυτικοί, στο Αιγαίο μεταβλητοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη-Παρασκευή, 4-5/6/2020
Βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξαίρεση τα ηπειρωτικά ορεινά με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο.

Σάββατο-Κυριακή, 6-7/6/2020
Καλός καιρός, γενικά αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα βόρεια ορεινά με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr