Θεσσαλονίκη: Γυναίκα πέταξε νερό…. στον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη

0 1.664

Επίθεση από την “γνωστή” ραδιοφωνική παραγωγό που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Νίκος Χαρδαλιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα πλησίασε τον υφυπουργό χαμογελώντας και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Άρπαξε ένα ποτήρι με νερό και το άδειασε προς το μέρος του.

Ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υπουργό Μακεδονίας & Θράκης, Θ. Καράογλου και με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος σε εστιατόριο της οδού Παύλου Μελά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ασφάλεια του υφυπουργού πολιτικής προστασίας καθόταν στο διπλανό τραπέζι. Μόλις συνέβη το περιστατικό η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και προσήχθη. Κατά την προσαγωγή της φώναζε προς τον κ. Χαρδαλιά ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό κατέστρεψαν τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr σε βάρος της θα σχηματιστεί δικογραφία.

Η ραδιοφωνική παραγωγός τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr