Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αδελφοποιημένων πόλεων Σβάμπαχ

0 1.096

aok sva 2018IMG 9525

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου αδελφοποιημένων πόλεων ΣΒΑΜΠΑΧ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους συνέβαλαν στην απολύτως επιτυχή έκβαση του ταξιδιού και της φιλοξενίας στην όμορφη πόλη της Καλαμπάκας.

  • Το Δήμο Καλαμπάκας και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο κ. Χρήστο Σινάνη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα – Νάνη, τόσο νια τη βοήθειά τους στην οργάνωση του προγράμματος, όσο και για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία και των δύο ομάδων.

Η παράθεση των γευμάτων, υπό τους ήχους καταπληκτικής μουσικής από τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής του Δήμου, η διάθεση λεωφορείων για τη μεταφορά μας στο γήπεδο της Διάβας και στις Ι.Μ. των Μετεώρων, η προσφορά των κυπέλλων μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και η ευγενική τους παρέμβαση τόσο στις Ι.Μ. των Μετεώρων, όσο και στα δύο ιδιωτικά Μουσεία για την δωρεάν έλευση όλων των αδελφών μας από το ΣΒΑΜΠΑΧ, κατέστησαν τη διαμονή μας στην όμορφη πόλη της Καλαμπάκας μια αξέχαστη εμπειρία.

  • Τον Α.Σ. Μετέωρα για την άψογη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και την φιλοξενία των παιχτών καθώς και όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτής της φιλοξενίας.
  • Το 1° Γυμνάσιο Καλαμπάκας, τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και τον ΜΕΣ Διάβας για τη θερμή υποδοχή των μαθητών και όλων των μελών του συλλόγου.
  • Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την κ. Αθηνά Παντούλα, η οποία είχε την ευγενική καλοσύνη να μας συνοδεύσει όλες τις ημέρες και να φροντίσει με άψογο τρόπο για τις μεταφράσεις.

Ευχή όλων μας στο προσεχές μέλλον να ανταποδώσουμε την όμορφη φιλοξενία σας στην πόλη του ΣΒΑΜΠΑΧ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων ΣΒΑΜΠΑΧ

Η Πρόεδρος

Κατσικά – Μπούση Ελένη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr