Εντοπίστηκαν 24 από τους 32 επιβάτες του ΚΤΕΛ Καρδίτσας που ταξίδεψαν με το κρούσμα κορονοϊού

0 1,457

Συνολικά 24 επιβάτες του δρομολογίου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας της περασμένης Παρασκευής 10 Απριλίου που αναχώρησε από την Αθήνα για Καρδίτσα και ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού επικοινώνησαν ήδη με το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας για να λάβουν ενημέρωση.

 

Το διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net είχε στο ταξίδι περί τους 32 επιβάτες, ως εκ τούτου απομένει ένας μικρός ακόμας αριθμός πολιτών που θα πρέπει να επικοινωνήσουν (24410.80233) με το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Κατά τα λοιπά, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΑΝΚΑ Α.Ε. συνολικά 7 διαμερίσματα που φιλοξενούν 43 πρόσφυγες του προγράμματος της Υπατης Αρμοστείας έχουν τεθεί στην πόλη της Καρδίτσας σε καραντίνα.

Σε ότι αφορά τα δείγματα που πάρθηκαν για έλεγχο από νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Καρδίτσας και ως αυτή την ώρα που ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των περισσοτέρων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρνητικά.

Τέλος, σε ότι αφορά τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. για εκδρομείς σήμερα είχαμε στην περιοχή μας τη βεβαίωση άλλης μιας παράβασης για κίνηση εκτός Περιφερειακής Ενότητας του τόπου κατοικίας με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ (συνολικά είναι 4) ενώ βεβαιώθηκαν και 10 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις πολιτών.

karditsalive.net

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.