Εκπαιδευτικές δραστηριότητες με θέμα το Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας

0 966

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας συμμετέχει στον ψηφιακό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2020 παρουσιάζοντας το Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας και προτείνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρά…..και μεγαλύτερα παιδιά, στις οποίες περιλαμβάνεται η κατασκευή μιας χάρτινης νυχτερίδας και δημιουργία κόμικ.

Δραστηριότητες για μικρά και …μεγαλύτερα παιδιά

Αφού παρακολουθήσετε τα δύο βίντεο σχετικά με το Σπήλαιο και το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας, μπορείτε να λύσετε το σταυρόλεξο, να βοηθήσετε τον αρχαιολόγο να βρει τις κρυμμένες λέξεις, να φτιάξετε μια νυχτερίδα ή ένα κόμικ.

Στείλτε μια φωτογραφία της νυχτερίδας ή/και του κόμικ που φτιάξατε, με e-mail στη διεύθυνση ikokkonidis@culture.gr ή μέσω messenger στη σελίδα του Γραφείου Βορείου Ελλάδος της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας στο facebook ( https://www.facebook.com/efps.gbe ), αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας ( και το σχολείο σας, εφόσον είστε μαθητές ).

Τα έργα σας θα αναρτηθούν στη σελίδα αυτή, στην ψηφιακή έκθεση που διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr