Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Ανανέωση της συμφωνίας δωρεάς για άλλα πέντε χρόνια

0 1.124

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της Δωρήτριας της Βιβλιοθήκης, κυρίας Νταϊάνας Δημουλά-Μέρριαμ,  Προέδρου της Εκπαιδευτικής, Λογοτεχνικής και Πολιτιστικής Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Καλαμπάκας και του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου, σχετικά με την ανανέωση της συμφωνίας δωρεάς της κυρίας Δημουλά για περίοδο ακόμη πέντε ετών. Η συνέντευξη τύπου έλαβε μέρος μέσω διαδικτύου, λόγω της υποχρεωτικής κοινωνικής αποστασιοποίησης, όπως ορίζουν οι οδηγίες της κυβέρνησης.

Η κα Δημουλά-Μέρριαμ, γνωστή στους φίλους και την οικογένειά της ως Κατερίνα, εξέφρασε την αγάπη της για την Καλαμπάκα, που αποτελεί τόπο καταγωγής της οικογένειάς της, ευχαρίστησε τον Δήμο Μετεώρων για την άψογη συνεργασία και προσωπικά τον κ. Αλέκο που πάντα βρίσκεται δίπλα στη Βιβλιοθήκη. Οι δυο πλευρές συζήτησαν για την, μέχρι σήμερα, επιτυχημένη πορεία της Βιβλιοθήκης και αναφέρθηκαν στα μελλοντικά σχέδια που αφορούν σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών. Τόσο η κυρία Δημουλά, όσο και ο κύριος Αλέκος ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την ομάδα της Βιβλιοθήκης για το έργο που προσφέρει.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της KDK κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος.

Το όραμα της κυρίας Δημουλά για Εκπαίδευση, Πρόσβαση, Δυνατότητα, αποτελεί την κινητήρια δύναμη όλων προς την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr