Αναστάτωση στην Καλαμπάκα…. για το ζευγάρι από τον Βόλο που είναι θετικοί στον κορονοϊό

0 5,381

Αναστάτωση υπάρχει στην Καλαμπάκα από το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την είδηση πως ζευγάρι από τον Βόλο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊο, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην πόλη μας, με τις πληροφορίες να λένε πως είχε επισκεφθεί ζευγάρι φίλων τους που είχε έρθει πρόσφατα από την Γερμανία.

Ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα e-thessalia.gr αναφέρει τα παρακάτω για το θέμα:

Νέα στοιχεία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση μετάδοσης του κορονοϊού σε 30χρονη έγκυο και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, η 30χρονη και ο σύζυγός της, γυμναστής σε Ακαδημία ποδοσφαίρου του Βόλου, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κόλλησαν τον κορωνοϊό από Βολιώτη αθλητή ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Ελλάδα με τη σύντροφό του από την Γερμανία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τα δυο ζευγάρια αποφάσισαν να συναντηθούν στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, ο Βολιώτης αθλητής και η σύντροφός του «έσπασαν» την 14ήμερη καραντίνα που υποχρεωτικά έπρεπε να τηρήσουν.

Οι δύο τους, αποφάσισαν να περάσουν την καραντίνα στην Καλαμπάκα ( σε χωριό της Καλαμπάκας ) και  κάλεσαν τους φίλους τους ( ζευγάρι )

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο γίνεται «αγώνας δρόμου» για την ιχνηλάτηση των επαφών.

Ο 30χρονος γυμναστής, σύζυγος της εγκύου, υποβλήθηκε σε τεστ το πρωί και ήταν αρνητικός σε κορονοϊό, αλλά τα επαναληπτικά τεστ εκδόθηκαν θετικά.

Ο νεαρός άντρας που εργάζεται σε Ακαδημία ποδοσφαίρου από την ώρα που βρέθηκε θετικός, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ. Η Ακαδημία έλαβε απόφαση να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της.

Τα δύο σχολεία της Πρωτοβάθμιας, στα οποία εργάζονται οι εκπαιδευτικοί γονείς του 30χρονου, θα απολυμανθούν. Θα απολυμανθεί επίσης το Δασαρχείο, όπου εργάζεται η μητέρα της 30χρονης με κορονοϊό και η Εφορία, που συστεγάζεται με το δασαρχείο.

e-thessalia.gr

Σε χωριό του Δήμου Μετεώρων κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για το θέμα του κορονοιού σε ζευγάρι του Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.