Έρχεται το νέο «Της Ελλάδος τα Παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο

0 1.038

Θα μπορούσες να το πεις και ριμέικ της επιτυχημένης και αξέχαστης κωμικής σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά», το πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Γιάννης Μπέζος για τη νέα σεζόν.

Μετά το τέλος της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα» στον ANT1, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα κωμωδία με την υπογραφή του σεναριογράφου Μάκη Πιτταρά. Ξανά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού «TV 24» η σειρά θα φέρει τον τίτλο «Army», δηλαδή «στρατός» και η υπόθεση θα αφορά στη συνύπαρξη δύο στρατοπέδων που ύστερα από εντολή του υπουργού Άμυνας συγχωνεύονται για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό ενώ στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

«Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας». Φυσικά, ο Γιάννης Μπέζος θα αναλάβει τον ρόλο του ενός διοικητή!

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, με την παραγωγή να αναζητά ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα και θα χρησιμοποιηθεί ως στρατόπεδο.

reader.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr