Έγινε στην Καλαμπάκα η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έρης Μαυρογιάννη

0 1.347

Στην Καλαμπάκα, στον φιλόξενο χώρο του Μετεώρων Πανόραμα έγινε το Σάββατο το απόγευμα η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Έρης Μαυρογιάννη “Όπου η ζωή στο μαύρο”.

Οι εκδόσεις Όστρια και η Τρικαλινή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη παρουσίασαν το νέο βιβλίο που πατάει πάνω στη ζωή της ίδιας της συγγραφέως, το οποίο είναι η συνέχεια του προηγούμενου βιβλιου της με τίτλο… «Όπου η ζωή στο κόκκινο”.

Δυο βιβλία που αφυπνίζουν τα συναισθήματα του καθενός και συγκινούν. Με αλήθειες, περιγραφές και εικόνες που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.

Η Έρη Μαυρογιάννη, μέλος του συλλόγου Βορείου Ελλάδος Παιδικές Καρδιές, δρα υπέρ των παιδιών με συγγενείς Καρδιοπάθειες με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις πάνω στα δύο αυτά βιβλία της.

Τον Οκτώβριο του 2018 η τριλογία θα κλείσει με το «ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ… ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ» και τα έσοδα όλα θα διατεθούν στον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος Παιδικές Καρδιές , με την θεατρική παράσταση που θα ανέβει βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της.

Για τα δύο βιβλία της κυρίας Μαυρογιάννη μίλησαν η Καλαμπακιώτισσα συγγραφέας κα Ειρήνη Μακρή – Αδάμου και η γνωστή εκπαιδευτικός θεολόγος κα Σοφία Καραπέτσα.

Αποσπάσματα του νέου βιβλίου διάβασε η ίδια η συγγραφέας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr