Άστατος με βροχές ο καιρός το Σαββατοκύριακο

0 1.305

Καλός και ζεστός καιρός, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπεται για σήμερα ο καιρός.

Το απόγευμα συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Άνεμοι, Δυτικοί 4-6, στα νότια πελάγη έως 7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική χώρα από 6 έως 28 και στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, το απόγευμα αυξημένη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι Δυτικοί 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς.

Σάββατο, 2-5-2020
Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά στη Στερεά, τη Θεσσαλία και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή, 3-5-2020
Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση.

Του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr