Άστατος καιρός τη νέα εβδομάδα με βροχές και χαμηλότερες από τις κανονικές θερμοκρασίες

0 452

Δευτέρα, 25-5-2020 τις πρωινές ώρες συννεφιά με βροχές και λίγες καταιγίδες στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Από το μεσημέρι βροχές και στα ορεινά λίγες καταιγίδες, στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Ηλιοφάνεια με συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 7 έως 26 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, λίγες βροχές στα γύρω ορεινά. Άνεμοι Βοριάδες, το απόγευμα Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, από το απόγευμα συννεφιά με πιθανές βροχές το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, στα ανατολικά 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, 26-27/5/2020
Άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από το μεσημέρι αυξημένη συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες ισχυρότερες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία τη Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και το βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πέμπτη-Παρασκευή, 28-29/5/2020
Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, το μεσημέρι και το απόγευμα άστατος καιρός κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά με βροχές και πιθανές καταιγίδες. Τη νύχτα βελτίωση. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Σάββατο-Κυριακή, 30-31/5/2020
Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι συννεφιά με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.