Φαρκαδόνα – Μετέωρα 1 – 1

Με ισοπαλία έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Φαρκαδόνα και τα Μετέωρα στην σημερινή τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Φαρκαδόνας. Ένα δυνατό παιχνίδι προκειμένου να κρίνει και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος εως τώρα τουλάχιστον. Με την ισοπαλία των Μετεώρων ο Εθνικός Καλαμπάκας παρά την ισοβαθμία με την Φαρκαδόνα περνάει και πάλι μπροστά και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.

0 391

Με ισοπαλία έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Φαρκαδόνα και τα Μετέωρα στην σημερινή τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Φαρκαδόνας. Ένα δυνατό παιχνίδι προκειμένου να κρίνει και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος εως τώρα τουλάχιστον. Με την ισοπαλία των Μετεώρων ο Εθνικός Καλαμπάκας παρά την ισοβαθμία με την Φαρκαδόνα περνάει και πάλι μπροστά και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.

Με ισοπαλία έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Φαρκαδόνα και τα Μετέωρα στην σημερινή τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Φαρκαδόνας. Ένα δυνατό παιχνίδι προκειμένου να κρίνει και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, εως τώρα τουλάχιστον. Με την ισοπαλία των Μετεώρων ο Εθνικός Καλαμπάκας παρά την ισοβαθμία με την Φαρκαδόνα περνάει και πάλι μπροστά και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της ανόδου. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το παιχνίδι τα Μετέωρα είχαν ένα χαμένο πέναλτι στο 15′ με τον Μητσιάδη, ο Παππάς της Φαρκαδόνας έκανε το 1 – 0 στο 22′ και στο 76ο λεπτό ο Τσιαντούλας Στέλιος έκανε το 1 – 1. 

Ακολουθεί ρεπορτάζ του Αγώνα  

 

Τον μπελά τους φαίνεται ότι βρήκαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ ερασιτεχνική κατηγορίας με την ομάδα των Μετεώρων.
Μετά την ήττα του Εθνικού από τα Μετέωρα την περασμένη αγωνιστική, χθες, ήρθε η σειρά της Φαρκαδόνας να χάσει βαθμούς στην έδρα της από την Καλαμπακιώτικη και μαζί την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το ισόπαλο 1-1 μεταξύ Φαρκαδόνας και Μετεώρων χθες έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να περάσει ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 75 βαθμούς, όσους και η Φαρκαδόνα. Όμως ο Εθνικός έχει το προβάδισμα, καθώς είχε κερδίσει με 3-1 μέσα στην Φαρκαδόνα.
Αντιλαμβάνεστε ότι πλέον από εδώ και στο εξής οι δυο ομάδες περιμένουν η μια το στραβοπάτημα της άλλης στις 6 αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε δε, ότι εκκρεμεί η ένσταση της Φαρκαδόνας κατά του Εθνικού, η οποία απ’ ότι μας πληροφόρησε η ΕΠΣΤ θα εκδοθεί σύντομα.

Η εικόνα του χθεσινού αγώνα
Οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν βασικές ελλείψεις ( Σίμος και Μανώλης) στο 15΄ κέρδισαν πέναλτι με τον Ιακωβάκη, αλλά ο Μητσιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Σύψα.
Στο 22΄Η Φαρκαδόνα κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Παππά, σκορ με το οποίο έκλεισε το Α΄ ημίχρονο.
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμη καλύτερο και για τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, με τον πολύ καλό επιθετικό Δημήτρη Παππά αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Οι φιλοξενούμενοι, κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να ισοφαρίσουν,
Το πέτυχαν με μια στημένη φάση στο 76΄. Ο Ιακωβάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιαντούλας με προβολή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Όσο το ματς πλησίαζε στο φινάλε τόσο η αγωνιά και το άγχος για τους γηπεδούχους μεγάλων.
Τελικά στο 101΄ο κ. Τουτούκης σφύριξε την λήξη του αγώνα βρίσκοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες και του φίλους των γηπεδούχων να έχουν παράπονα από την διαιτησία του. Στο στρατόπεδο των Μετεώρων μιλούσαν για δικαίωση των προσπαθειών και των κόπων μια ολόκληρης χρονιάς, κατά την οποία αμφισβητήθηκε το σωματείο όσο ποτέ άλλοτε, όπως μας δήλωσαν φίλοι και παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν του ποδοσφαιριστές για ένα ακόμη παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα22΄1-0: Ο Αγγελάκης από πλάγια αριστερά έβγαλε τη μακρινή μπαλιά στον Παππά, ο οποίος στόπαρε και πλάσαρε εύστοχα τον Βουλόγκα.

76΄ 1-1: Ο Ιακωβάκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Τσιαντούλας με προβολή από τα δεξιά της εστίας των γηπεδούχων ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
2΄Σεντρα του Σκούρα, κεφαλιά του Κεφαλά, ο Σύψας μπλόκαρε.
15΄ Ο Ιακωβάκης, μπήκε από πλάγια δεξιά στην μεγάλη περιοχή της Φαρκαδόνας, ο Βολίωτης τον ανέτρεψε και ο κ. Τουτούκης σφύριξε το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μητσιαδης, αλλά ο Συψας έπεσε στην αριστερή του γωνιά και μπλόκαρε τη μπάλα.
21΄Ο Λαγόπουλος σούταρε από κοντά και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
33΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μητσιάδη, ο Συψας κατάφερε να μαζέψει τη μπάλα.
34΄Μπαλα του Κυζερίδη ο Παππάς έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
41΄ Σέντρα Γραβάνη, ο Σύψας μπλόκαρε πριν τον Κεφαλά.
43΄Σουτ του Λαγόπουλου, ο Βουλόγκας σταθερά μπλόκαρε.
45΄ Σουτ του Παππά, πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Γραβάνης.
58΄ Σέντρα του Βολιώτη, ο Παππάς, πλάσε μόλις άουτ.
61΄ Η ΑΕΦ ζήτησε πέναλτι σε έξοδο του Βουλόγκα πάνω στον Παππά, αλλά ο Τουτούκης έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.
66΄Σουτ του Ιακωβάκη, ο Σύψας μπλόκαρε.
74΄Καλοχτυπημένο φάουλ του Γραβάνη, ο Σύψας δεν ανησύχησε.
90+ Φάουλ του Παππά από καλό σημείο πέρασε άουτ.

Διαιτησία: Ο κ. Τουτούκης σφύριξε την χθεσινή αναμέτρηση με βοηθούς τους κ.κ. Λάμπρο και Κοντοκώστα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Φαρκαδόνα: Σύψας, Κυζερίδης, Νικούλη, Βολιώτης (95΄Τασιούλης), Ρίζος, Τσίλιας, Καπετάνος (λτ. 79΄ Αδαμίδης), Τιούτιος, Παππάς, Λαγόπουλος (73΄Χατζηλιάδης), Αγγελάκης.

Μετέωρα: Βουλόγκας, Σιούτας (60΄ Φουρτούνης), Γκόβαρης, Σκούρας, Μητσίαδης, Κεχαγιάς (82΄Αλμπάνης), Ιακωβάκης (97΄Αυγέρος), Τσιαντούλας, Παπαγεωργόπουλος, Γραβάνης, Κεφαλάς.

Το ρεπορταζ του αγώνα είναι αναδημοσίευση από το site http://trikalasport.blogspot.com/

 

 

Met_EthnSUC52608.jpg
ο Στέλιος Τσιαντούλας που πέτυχε το γκολ των Μετεώρων 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr