Τρίκαλα – Τους έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν

Κλέφτες ανέβηκαν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και απέσπασαν λεία 6.800 ευρώ και δυο δαχτυλίδια.

0 377

Κλέφτες ανέβηκαν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και απέσπασαν λεία 6.800 ευρώ και δυο δαχτυλίδια.

Κλέφτες ανέβηκαν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και απέσπασαν λεία 6.800 ευρώ και δυο δαχτυλίδια. Στον ύπνο πιάστηκε στην κυριολεξία μια οικογένεια Τρικαλινών από κλέφτες (φωτό αρχείου) που μπήκαν στο διαμέρισμα και ενόσω οι ένοικοι κοιμόταν τους έκλεψαν.
Το περιστατικό συνέβη τις νυχτερινές ώρες μεταξύ 7ης και 8ης Ιουλίου,  στο κέντρο των Τρικάλων, όταν οι δράστες μπήκαν από διπλανή ανεγειρόμενη οικοδομή στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.
Στη συνέχεια εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα, απ’ όπου έκλεψαν 6.800 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα και δυο χρυσά γυναικεία δαχτυλίδια.
Πριν από αρκετούς μήνες είχαν σημειωθεί ανάλογες κλοπές σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών, με τους δράστες να μπαίνουν από ανοιχτές μπαλκονόπορτες και όχι παραβιάζοντας τις εισόδους των διαμερισμάτων, γεγονός που σημαίνει ότι βρέθηκαν εκεί, είτε αναρριχώμενοι πιθανόν από υδροροές είτε από διπλανές οικοδομές.
Το τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων διενεργεί προανάκριση και για την προχθεσινή θρασύτατη κλοπή σε κεντρική πολυκατοικία, ενώ προέβη στη λήψη αποτυπωμάτων για τον εντοπισμό του δράστη.
Πάντως καλό είναι οι ένοικοι ακόμη και των υψηλών ορόφων και όχι μόνον να μην είναι εφησυχασμένοι και να φροντίζουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη προφύλαξη του σπιτιού τους, μιας και τέτοια εποχή τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων είναι αυξημένα.
Επίσης οι συμπολίτες που φεύγουν για διακοπές θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα που θα προστατέψουν καλύτερα την περιουσία τους από τυχόν κλοπές και κυρίως να μην αφήνουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

 

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Κώστας Καραποστόλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr