Τρίκαλα – Πέτυχε το πρώτο ξήλωμα κεραιών από πολυκατοικίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του δήμου Τρικκαίων που υλοποίησε το γραφείο της “Κοινωνίας της Πληροφορίας” για την αντικατάσταση των πολλών και αντιαισθητικών κεραιών τηλεόρασης με μία σε πολυκατοικίες του κέντρου της πόλη.

0 226

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του δήμου Τρικκαίων που υλοποίησε το γραφείο της “Κοινωνίας της Πληροφορίας” για την αντικατάσταση των πολλών και αντιαισθητικών κεραιών τηλεόρασης με μία σε πολυκατοικίες του κέντρου της πόλη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του δήμου Τρικκαίων που υλοποίησε το γραφείο της “Κοινωνίας της Πληροφορίας” για την αντικατάσταση των πολλών και αντιαισθητικών κεραιών τηλεόρασης με μία σε πολυκατοικίες του κέντρου της πόλης.
Συνολικά 34 πολυκατοικίες αντικατέστησαν τις πολλές κεραίες τηλεοράσεων που δημιουργούσαν αντιαισθητική εικόνα στις ταράτσες τους και ήδη το αποτέλεσμα είναι εμφανώς βελτιωμένο. Το συνολικό κόστος της αισθητικής αυτής παρέμβασης έφθασε στα 29.917 ευρώ, από τα οποία τα 14.011 ευρώ επιβαρύνθηκε ο δήμος και τα 15.906 ευρώ επιβαρύνθηκαν οι ιδιοκτήτες των αντίστοιχων πολυκατοικιών.
Οι πολυκατοικίες στις οποίες υλοποιήθηκε το πρόγραμμα αντικατάστασης των πολλών κεραιών από τις ταράτσες τους βρίσκονται στις οδούς Άρεως (Βενιζέλου), Ασκληπιού, Κανούτα, Κονδύλη, Όθωνος, Στρ. Σαράφη και Τσιτσάνη.
Πρόκειται για μια παρέμβαση που είχε αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων να επιχορηγήσει και αφορά στο αρχικό της στάδιο τις πολυκατοικίες της πόλης που βρίσκονται στους κύριους άξονες της πόλης, ένθεν και εκείθεν του Ληθαίου ποταμού και στην περιοχή γύρω από την παλιά πόλη. Στόχο έχει την βελτιστοποίηση της εικόνας της πόλης μας όσον αφορά τις κεραίες αλλά και τα μεταλλικά ικριώματα στις ταράτσες των πολυκατοικιών.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση θα απαγορεύεται σε πολυκατοικίες του κέντρου της πόλης η ύπαρξη περισσότερων της μίας κεραιών τηλεόρασης. Επιπλέον όμως της αισθητικής βελτίωσης, η ποιότητα της εικόνας που απολαμβάνουν οι ένοικοι στις τηλεοράσεις τους είναι σαφώς βελτιωμένη καθόσον τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας.
Η συγκεκριμένη πάντως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθεί να ισχύει και εκτός από τις ήδη κατατεθειμένες 23 αιτήσεις μπορούν και οι υπόλοιπες να ενταχθούν στο πρόγραμμα, να επιδοτηθούν και να ξεκινήσουν την διαδικασία αντικατάστασης των πολλών κεραιών και παλιών μεταλλικών ικριωμάτων από τις ταράτσες τους.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr