Τρίκαλα – Έταζε διορισμούς έναντι χρημάτων

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, 52χρονη Τρικαλινή για αντιποίηση αρχής, απάτη σε βαθμό κακουργήματος και παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων κατά συρροή και εξακολούθηση.

0 313

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, 52χρονη Τρικαλινή για αντιποίηση αρχής, απάτη σε βαθμό κακουργήματος και παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων κατά συρροή και εξακολούθηση. Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, 52χρονη Τρικαλινή για αντιποίηση αρχής, απάτη σε βαθμό κακουργήματος και παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων κατά συρροή και εξακολούθηση.

Η δράστις, παρουσιαζόμενη ως ανώτερη υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα, της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρ. ΣΔΟΕ), υποσχόταν σε συμπολίτες της διορισμούς -μέσω ΑΣΕΠ- στο Δημόσιο, αλλά και άλλες διευκολύνσεις «φορολογικής» φύσεως, αντί «ταρίφας» 4.500 ευρώ για την κάθε μια.

Ύστερα από καταγγελία, η 52χρονη τέθηκε σε παρακολούθηση την ώρα αντίστοιχης δοσοληψίας κι ενώ 1.000 ευρώ από το ποσό που είχε ζητήσει, ήταν προσημειωμένα.

Ως στιγμής, από την προανάκριση έχει προκύψει ότι, από τον Απρίλιο του 2008 έως και την ώρα της σύλληψής της, κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από ζευγάρι Τρικαλινών εμπόρων, εμπορεύματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, υποσχόμενη μεσολάβηση για ευνοϊκή ρύθμιση φορολογικών παραβάσεων και αποφυγή φορολογικών ελέγχων, οι οποίοι συνεπάγονταν επιβολή υψηλών προστίμων.

Η δράστις, με την ολοκλήρωση της σε βάρος της δικογραφίας, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Η αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων καλεί τους πολίτες, που ενδεχομένως έπεσαν θύματα παρόμοιας παράνομης συμπεριφοράς, να απευθυνθούν στο διοικητή της Ασφάλειας Τρικάλων, απ΄όπου διερευνάται την υπόθεση.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr