Το 2008 ξεπροβάλει!!!

Μπελάς και τούτος. Κάθε φορά που μας αφήνει ένας χρόνος και ξεπροβάλει ο νέος, μετράμε και αναλογιζόμαστε τις πράξεις μας, τα χαμένα βήματα, τις συμπτώσεις, τα απροσδόκητα. Στο έμπα του, πάντα, τον φορτώνουμε με προσδοκίες και στο έβγα του με απολογισμούς.

newyear
0 169

Μπελάς και τούτος. Κάθε φορά που μας αφήνει ένας χρόνος και ξεπροβάλει ο νέος, μετράμε και αναλογιζόμαστε τις πράξεις μας, τα χαμένα βήματα, τις συμπτώσεις, τα απροσδόκητα. Στο έμπα του, πάντα, τον φορτώνουμε με προσδοκίες και στο έβγα του με απολογισμούς. Μπελάς και τούτος. Κάθε φορά που μας αφήνει ένας χρόνος και ξεπροβάλει ο νέος, μετράμε και αναλογιζόμαστε τις πράξεις μας, τα χαμένα βήματα, τις συμπτώσεις, τα απροσδόκητα. Στο έμπα του, πάντα, τον φορτώνουμε με προσδοκίες και στο έβγα του με απολογισμούς.
Και πάλι θα μηδενίσουμε το κοντέρ, όπως συνηθίζουμε, και πάλι θα πιάσουμε απ’ την αρχή να γεμίζουμε το άγραφο ημερολόγιό μας μέχρι να έλθει και πάλι η στιγμή που, ενώ δεν θα θέλαμε να κάνουμε το ίδιο λάθος δυο φορές, ανακαλύπτουμε ότι το κάναμε και τρεις και τέσσερις… Και πάλι οι απολογισμοί και πάλι οι ευχές…
Ας μας ξεχάσει, λοιπόν, ο χρόνος, όπως λέει ένας φίλος μου. Να έχουμε την υγειά μας, να δούμε και να σταθμίσουμε σωστά και ψύχραιμα και να καταλήξουμε, όλοι μας, ότι η χρονιά ήταν όχι μόνο καλή αλλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!!

2008 ευχές!

2008 κανούργιοι φίλοι…
2008 στόχοι….
2008 ωραία όνειρα…
2008 "θα συνεχίσω"
2008 "μπορώ"
2008 μυριάδες "δεν πειράζει, προσπάθησα όμως"
2008 εκατομύρια αγκαλιές!

Σε όλους τους φίλους που επικοινωνούμε και από εδώ μέσα κατά καιρούς,
σε όσους λέμε ένα γεια ιντερνετικά,
σε όλους σας
ΕΥΧΟΜΑΙ:
Με Υγεία ο καινούργιος χρόνος!
(Τα άλλα βρίσκονται..)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.