Της έκλεψαν τη μπουγάδα!

0 248

Θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ελληνικής ταινίας ή αστείας διαφήμισης απορρυπαντικών ρούχων. Κι όμως, το παρακάτω περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη σε μια νοικοκυρά στα Πετράλωνα.

Η κυρία Λεμονιά, αφού έβαλε χθες το μεσημέρι πλυντήριο, άπλωσε τη μπουγάδα της σε μια μικρή απλώστρα έξω από το παράθυρό της, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Ύστερα από δύο περίπου ώρες έκπληκτη είδε ότι η φρεσκοπλυμένη μπουγάδα της είχε κάνει "φτερά".

«Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να φύσηξε και να έπεσαν τα ρούχα κάτω στο πεζοδρόμιο. Κοίταξα, αλλά δεν υπήρχαν εκεί. Σκέφτηκα ακόμη μήπως ξέχασα να τα απλώσω και τα είχα αφήσει στοιβαγμένα κάπου μέσα στο σπίτι. Πουθενά η μπουγάδα! Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι μου τα έκλεψαν και δεν μπορούσα να το πιστέψω! Είχα απλώσει δυο τζιν παντελόνια του γιου μου και ένα μπλουζάκι του. Από τη μια είναι αστείο, αλλά από την άλλη εξοργιστικό. Που έχουμε γυρίσει; Στο 1950 όταν ο ένας έκλεβε τη μπουγάδα του άλλου;» λέει η κυρία Λεμονιά.

Η απλώστρα στο συγκεκριμένο παράθυρο ήταν αρκετά εκτεθειμένη, αφού υπήρχε σχετικά εύκολη πρόσβαση, γιατί ακριβώς από κάτω ήταν ένα περβάζι, στο οποίο προφανώς πάτησε ο μπουγαδοκλέφτης, άρπαξε τα ρούχα και έγινε καπνός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr