Τα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣΤ

Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και το σημερινό  πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρον αναμετρήσεις.

0 351

Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και το σημερινό  πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρον αναμετρήσεις.

Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και το σημερινό  πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρον αναμετρήσεις.

 

Η πρωτοπόρος Φαρκαδόνα υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τον Διγενή Νεοχώριου με τους γηπεδούχους να θέλουν την 16η νίκη σε ισάριθμα ματς για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Την ίδια ώρα στο Πρίνος θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Γενεσίου με τα Μετέωρα. Η ομάδα του Βασίλη Γκούμπλια θέλει να περάσει από την δύσκολη έδρα του Αχιλλέα για να παραμείνει στο κυνήγι της ΑΕΦ. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και η αναμέτρηση  των Παραληθαίων με το Βαλτινό ενώ Φανερωμένη και Δενδροχώρι θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε Μπάρα και Μεγάρχη αντίστοιχα για να αποκτήσουν ελπίδες παραμονής.

Στην Φανερωμένη…

Ένα σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Φανερωμένη με την ομώνυμη ομάδα να καίγεται για βαθμούς. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Έξαρχου θα βρούνε απέναντι τους την Μπάρα που θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσίνα ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «μπλε».

Διαιτητές: Οικονόμου Αρετόπουλος – Νιώτη. 

Στο Ριζώμα

Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρίζωμα καθώς οι τρίτοι της βαθμολογίας Παραληθαίοι υποδέχονται το τέταρτο της βαθμολογίας Βαλτινό. Η ομάδα του Ξενοφών Πάτρα θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς εκκρεμεί η ένσταση των φιλοξενουμένων κατά του Φλαμουλίου που ενδεχομένως θα τους δώσει το τρίποντο. 

Διαιτητές: Κουτσάγιας, Νίκου  – Ράπτης. 

Στο Πρίνος

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα στο Πρίνος. Το αξιόμαχο Γενέσι υποδέχεται τα Μετέωρα σε μια αναμέτρηση που αναμένεται συναρπαστική. Η ομάδα του Ρούλη Τσαντήλα παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της ενώ από την άλλη τα «πληγωμένα» Μετέωρα που θέλουν να τρίποντο για να παραμείνουν στον κυνήγι της ΑΕΦ. Ο Βασίλης Γκούμπλιας δεν υπολογίζει στους Χαϊταλή και Γραββάνη οι οποίοι έχουν «κόκκινες».

Διαιτητές: Τουτούκης, Καπερώνης – Μπαιρακτάρης.

Στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας»

Μπορεί η Φαρκαδόνα να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με το Νεοχώρι ωστόσο τα γειτονικά ντέρμπι δεν παίρνουν προγνωστικά. Η ομάδα του Ηλία Σελιώνη ωστόσο θέλει να κάνει το 16 στα 16 για να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή με τον τεχνικό των «μπλε» να μην υπολογίζει στους Παπαρίζο και Μαλάκο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι με κόκκινες. Από την άλλη το Νεοχώρι θα παραταχθεί χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητές: Μανασής Κ., Τζοφώλης – Κούρεντας. 

 

Στο Δενδροχώρι

Την τελευταία του ευκαιρία θα έχει σήμερα το Δενδροχώρι για να ανανεώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα των Πολύζου-Μπακάλη υποδέχεται ωστόσο την επικίνδυνη Μεγάρχη η οποία θα προσπαθήσει να τελειώσει την υπόθεση παραμονή όσο πιο νωρίς γίνεται.

Διαιτητές: Πάντος, Στεφόπουλος – Βουτσελάς.

 

Στο Φλαμούλι

Το Φλαμούλι χρειάζεται επειγόντως βαθμούς καθώς σε πιθανό ενδεχόμενο αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, θα βρεθεί χαμηλά στην βαθμολογία. Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως η ομάδα του Τάκη Ρούσσα θα κινδυνέψει καθώς το υλικό της ομάδας είναι αξιόλογο. Σήμερα οι «οράνιε» υποδέχονται την νεανική και φιλόδοξη Δήμητρα/Απόλλων με τους παίκτες των Γκαραγκάνη-Γιαγιάκου να είναι ικανοί για το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μάμαλης, Μυλωνάς Χ. – Τσιούλης. 

 

Στο Κηπάκι 

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο Κηπάκι ανάμεσα στην ΑΕΤ και το Πετρωτό. Και αυτό γιατί τόσο το σωματείο του Φώτη Στάμου όσο και η ομάδα του Άρη Μούτσιου βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Διαιτητές: Κούτσικος, Μανασής Μ. – Ανδριόπουλος.

 

Στις Αθλητικές Εγκατάστασεις Τέλλιος

Ευκαιρία για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα έχει σήμερα ο Κλοκοτός που αγωνίζεται στην γειτονική Αναγέννηση η οποία είναι η ουραγός του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Κυρίτση θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί καθώς στα τελευταία παιχνίδια οι νεαροί παίκτες του Αχιλλέα Μπούτα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και παλεύουν όλα τα ματς.

Διαιτητές: Γαντζούλας, Μυλωνάς Ν. – Μπλέτσας.

 

Συνοπτικά η 16η  αγωνιστική

Φανερωμένη-Αχιλλέας

Παραληθαίοι-Βαλτινό

Γενέσι-Μετέωρα

Φαρκαδόνα-Νεοχώρι

Δενδροχώρι-Μεγάρχη 

Φλαμούλι-Δήμητρα/Απόλλων

ΑΕΤ-Πετρωτό

Κόζιακας-Πυργετός 0-3 α.α

Αναγέννηση-Κλοκοτός

 

Η βαθμολογία(σε 15 αγώνες)

1.Φαρκαδόνα    45         52         8

2.Μετέωρα        42         58         8

3.Παραληθαίοι  29         35         25

4. Βαλτινό         28         21         17

5.Νεοχώρι         28         31         21

6. Γενέσι           28         34         35

7.Δήμητρα/Απόλλων      28         37         19

8.Μεγάρχη        23         26         30

9.ΑΕΤ   21         22         17

10.Πετρωτό       21         26         23

11.Φλαμούλι     20         28         25

12.Αχιλλέας      18         24         22

13.Πυργετός      17         19         28

14.Κλοκοτός     15         32         36

15.Φανερωμένη 11         21         41

16.Δενδροχώρι  8          14         46

17.Αναγέννηση 4          8          42

18.Κόζιακας———————

*Ο Κόζιακας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr