Συνελήφθη καταστηματάρχης για παράνομο στοίχημα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνέλαβαν 50χρονο καταστηματάρχη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι διεξάγονταν, εκεί, παράνομα στοιχήματα, μέσω Ιντερνετ, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.

0 314

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνέλαβαν 50χρονο καταστηματάρχη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι διεξάγονταν, εκεί, παράνομα στοιχήματα, μέσω Ιντερνετ, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνέλαβαν 50χρονο καταστηματάρχη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι διεξάγονταν, εκεί, παράνομα στοιχήματα, μέσω Ιντερνετ, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 55 αποδείξεις κατάθεσης δελτίου στοιχήματος, εκτός ΟΠΑΠ, καθώς και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μαζί με μηχάνημα παροχής αποδείξεων κατάθεσης δελτίου στοιχήματος, μέσω του οποίου διενεργούνταν το παράνομο στοίχημα.
Ο 50χρονος, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr