Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας

Με την έγκριση του προγράμματος εκτελεστέων έργων καθώς και με τις εγκρίσεις προϋπολογισμών θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας σε προσεχή του συνεδρίαση. Το Σώμα θα συγκληθεί την προσεχή Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει επί των εξής θεμάτων:

0 422

Με την έγκριση του προγράμματος εκτελεστέων έργων καθώς και με τις εγκρίσεις προϋπολογισμών θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας σε προσεχή του συνεδρίαση. Το Σώμα θα συγκληθεί την προσεχή Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει επί των εξής θεμάτων: Με την έγκριση του προγράμματος εκτελεστέων έργων καθώς και με τις εγκρίσεις προϋπολογισμών θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας σε προσεχή του συνεδρίαση. Το Σώμα θα συγκληθεί την προσεχή Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει επί των εξής θεμάτων:
– Έγκριση προγράμματος εκτελεστέων έργων οικ. Έτους 208 του Δήμου Καλαμπάκας
– Έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2008 του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καλαμπάκας
– Έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2008 του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμπάκας
– Έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2008 του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμπάκας
– Έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2008 της ΔΕΑΚ
– Έγκριση του 3ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «εξωτερικού υδραγωγείου Βλαχάβας»
– Αποδοχή πίστωσης 3.000 ευρώ από χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (βελτίωση αθλητικών υποδομών γηπέδου Δ.Δ. Καλαμπάκας) – τροποποίηση προϋπολογισμού – υπογραφή προγραμματικής σύμβασης
– Αποδοχή πίστωσης 3000 ευρώ από χρηματοδότηση Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (διευθέτηση κοίτης Πηνειού ποταμού στη Μύκανη) – τροποποίηση προϋπολογισμού – υπογραφή προγραμματικής σύμβασης
– Αποδοχή πίστωσης 3000 ευρώ από χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (βελτίωση αθλητικών υποδομών γηπέδου Δ.Δ. Καστρακίου) – τροποποίηση προϋπολογισμού – υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr