Συνάντηση Εθνικού Καστρακίου με τον Δήμαρχο…

Πάνω από μια ώρα διήρκησε η συνάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας με την Διοίκηση του Εθνικού Καστρακίου. Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τότε που η ομάδα του Εθνικού ανέβηκε κατηγορία και από την επόμενη χρονιά, συνενωμένη πλέον με το Καστράκι θα αγωνίζεται ως Εθνικός Καστρακίου στην Δ΄ Εθνική.

0 208

Πάνω από μια ώρα διήρκησε η συνάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας με την Διοίκηση του Εθνικού Καστρακίου. Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τότε που η ομάδα του Εθνικού ανέβηκε κατηγορία και από την επόμενη χρονιά, συνενωμένη πλέον με το Καστράκι θα αγωνίζεται ως Εθνικός Καστρακίου στην Δ΄ Εθνική.

Πάνω από μια ώρα διήρκησε η συνάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας με την Διοίκηση του Εθνικού Καστρακίου.
Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τότε που η ομάδα του Εθνικού ανέβηκε κατηγορία και από την επόμενη χρονιά, συνενωμένη πλέον με το Καστράκι θα αγωνίζεται ως Εθνικός Καστρακίου στην Δ΄ Εθνική.
Ζήτησαν βοήθεια
Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ομάδος Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπρόεδρος Καρακώστας Παύλος, ο Ταμίας Ηλίας Γραβάνης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
Οι εκπρόσωποι του Εθνικού Καστρακίου ανέφεραν στον Δήμαρχο ότι η συγχώνευση έγινε για να βγει κάτι καλό.
Στις προθέσεις της διοίκησης είναι να κατασκευαστεί καινούργιο γήπεδο και το νυν να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις και από την Ακαδημία.
Σε ερώτηση του Δημάρχου για τον προγραμματισμό της ομάδας ο πρόεδρος ανέφερε ότι ως πρώτο μέλημά του είναι να ζητήσουν βοήθεια από την Δημοτική Αρχή και διαφόρους φορείς ώστε η ομάδα να πάει μπροστά.
Ο Ηλίας Γραβάνης έκανε πρόταση στον Δήμαρχο αν είναι δυνατόν να βρεθεί ένας τρόπος το γήπεδο να περιέλθει στην ομάδα και η εκάστοτε Διοίκηση να μπορεί να πραγματοποιεί έργα και δη ελεύθερη διαχείριση χωρίς προβλήματα.
Ειπώθηκε ακόμη ότι τα νέα είναι ευχάριστα για την λειτουργία της Ακαδημίας Εθνικού Καστρακίου, αφού έχουν ήδη εγγραφεί 50 παιδιά.
Διάσταση απόψεων
Από την όλη συζήτηση διεφάνη ότι μεταξύ Δημάρχου και Ηλία Γραβάνη (Ταμία της ομάδος) υπάρχει διάσταση απόψεων.
Ο Δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι είναι δυσαρεστημένος από την στάση των ανθρώπων του Εθνικού Καλαμπάκας.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο το γήπεδο να μεταβιβαστεί στην ομάδα και δεν δεσμεύτηκε στο αίτημα για άμεση οικονομική βοήθεια.
Μάλιστα κάποια στιγμή η συζήτηση αυτή έπρεπε να γίνει νωρίτερα και ο Δήμαρχος έπρεπε να γίνει νωρίτερα και ο Δήμαρχος έπρεπε να ήταν ενημερωμένος και να είχε ερωτηθεί ακόμη για αυτήν την συνένωση.
Ο κ. Μπουτίνας αρχικά είπε ότι δεν δεσμεύετε σε τίποτα.
Με την επιμονή όμως και διπλωματία του Προέδρου Αντώνη Γραβάνη έδωσε άδεια στο Δ.Σ. της ομάδος να πραγματοποιήσει εργασίες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου αφήνοντας και μια αχτίδα αισιοδοξίας ότι αν τα οικονομικά του Δήμου είναι ανθηρά, θα βοηθήσει την ομάδα.
Αυτό όμως θα γίνει αργότερα και όχι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
Προειδοποίησε πάντως την ομάδα ότι αν το Καστράκι αντιμετωπίσει πρόβλημα υδροδότησης πρώτα θα διακοπεί η παροχή του γηπέδου.
Ακούστηκαν τέλος και κάποιες προτάσεις από ανθρώπους της Διοίκησης του Εθνικού να δοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό στην ομάδα άμεσα, αίτημα που απορρίφθηκε από τον Δήμαρχο.
Αντώνη Γραβάνη την επόμενη φορά προτείνω να πας μόνος στον Δήμαρχο γιατί με την διπλωματία σου και τα επιχειρήματα μόνο εσύ τον καταφέρνεις.

ΕΡΕΥΝΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr