Στις 21 πιο «έξυπνες» διαδικτυακά κοινότητες του κόσμου τα Τρίκαλα

Στη λίστα των 21 πιο «έξυπνων» διαδικτυακών κοινοτήτων του κόσμου για το 2009, εντάσσονται τα Τρικάλα. Σε εκδήλωση του δικτύου ICF, στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, ανακοινώθηκαν οι πιο προηγμένες διαδικτυακά κοινότητες του κόσμου, με την πόλη των Τρικάλων να συμπεριλαμβανεται στον «έξυπνο» κατάλογο.

0 306

Στη λίστα των 21 πιο «έξυπνων» διαδικτυακών κοινοτήτων του κόσμου για το 2009, εντάσσονται τα Τρικάλα. Σε εκδήλωση του δικτύου ICF, στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, ανακοινώθηκαν οι πιο προηγμένες διαδικτυακά κοινότητες του κόσμου, με την πόλη των Τρικάλων να συμπεριλαμβανεται στον «έξυπνο» κατάλογο. Στη λίστα των 21 πιο «έξυπνων» διαδικτυακών κοινοτήτων του κόσμου για το 2009, εντάσσονται τα Τρικάλα. Σε εκδήλωση του δικτύου ICF, στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας, ανακοινώθηκαν οι πιο προηγμένες διαδικτυακά κοινότητες του κόσμου, με την πόλη των Τρικάλων να συμπεριλαμβανεται στον «έξυπνο» κατάλογο.

Η διαδικασία επιλογής, ωστόσο, δεν έκλεισε ακόμη, καθώς στη Σεούλ πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του πρωτότυπου διαγωνισμού και ως εκ τούτου τα αποτελέσματα, που κοινοποιήθηκαν, ήταν προημιτελικά. Από τη δεύτερη φάση θα αναδειχθεί το top 7 των «έξυπνων» διαδικτυακών κοινοτήτων του 2009.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στις 21 τρέχοντος μηνός, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου «Pacific Telecommunications Council» στη Χονολουλού της Χαβάης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr