Στην τελική ευθεία το νομοσχέδιο για το κάπνισμα

Τις επόμενες ημέρες αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους, αλλά και την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, από τις αρχές του 2010.

0 280

Τις επόμενες ημέρες αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους, αλλά και την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, από τις αρχές του 2010. Τις επόμενες ημέρες αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους, αλλά και την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, από τις αρχές του 2010.

Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία ξεχωριστών χώρων για καπνιστές και μη καπνιστές σε χώρους εστίασης και αυστηρά πρόστιμα τόσο σε καταστηματάρχες όσο και σε πελάτες που αγνοούν την απαγόρευση.

Το νομοσχέδιο συζητήθηκε στην Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίασε την Τρίτη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού για θέματα του υπουργείου Υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr