Στηθαία στο δρόμο για Καλαμπάκα

Στην τοποθέτηση στηθαίων δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

0 231

Στην τοποθέτηση στηθαίων δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. Στην τοποθέτηση στηθαίων δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.
Τη δημοπράτηση του έργου, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, καλείται να εγκρίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων στη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης, 9 Ιουνίου.

Πρόκειται για απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε ο συγκεκριμένος δρόμος να λειτουργήσει ως κλειστός αυτοκινητόδρομος για την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων. Εξάλλου, το θέμα αυτό είχε απασχολήσει και παλιότερα τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων, μετά τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης «Αυτοδιοικητική Ενότητα», ζητώντας να τοποθετηθούν διαχωριστικά μεταλλικά στηθαία και μπάρες για την προστασία των οδηγών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Β.Π.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr