Πυροβολήθηκε συρμός του προαστιακού

Στόχος έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα συρμός του προαστιακού στον Ταύρο. Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του μεσαίου βαγονιού που βρισκόταν μεταξύ των περιοχών Ρούφ και Ρέντη και στο οποίο επέβαινε μία κοπέλα, ενώ συνολικά στο τρένο υπήρχαν τρεις επιβάτες, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.

0 328

Στόχος έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα συρμός του προαστιακού στον Ταύρο. Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του μεσαίου βαγονιού που βρισκόταν μεταξύ των περιοχών Ρούφ και Ρέντη και στο οποίο επέβαινε μία κοπέλα, ενώ συνολικά στο τρένο υπήρχαν τρεις επιβάτες, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς. Στόχος έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα συρμός του προαστιακού στον Ταύρο. Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του μεσαίου βαγονιού που βρισκόταν μεταξύ των περιοχών Ρούφ και Ρέντη και στο οποίο επέβαινε μία κοπέλα, ενώ συνολικά στο τρένο υπήρχαν τρεις επιβάτες, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.

Οι βολίδες προήλθαν από πιστόλι των 9 χιλιοστών ενώ βρέθηκαν τέσσερα θραύσματα από μία βολίδα, ενώ η δεύτερη δεν διαπέρασε το τζάμι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Πειραιά.

Μετά από το συμβάν το τρένο ακινητοποιήθηκε ενώ στην περιοχή ξεκίνησαν έρευνες για να εξακριβωθεί το σημείο από το οποίο ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί και τον εντοπισμό του δράστη η των δραστών, το οποίο εκτιμάται ότι είναι μεταξύ των σταθμών του Ρουφ και του Ρέντη.

Το κρούσμα της νύχτας της Παρασκευής είναι το τρίτο που προστίθεται στον τραυματισμό του μαθητή στο Περιστέρι και στην επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr