Περιέλουσαν με κόκκινη μπογιά Ι.Χ. στην Καλαμπάκα

Συνέβη και αυτό τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ράμου Καλαμπάκας. Μια νεαρή κοπέλα πηγαίνοντας το πρωί στο αυτοκίνητό της, έμεινε άναυδη όταν αντίκρισε αυτό να έχει άλλο χρώμα!! Και αυτό γιατί κάποιος είχε αδειάσει πάνω του μπογιά κόκκινη.

0 340

Συνέβη και αυτό τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ράμου Καλαμπάκας. Μια νεαρή κοπέλα πηγαίνοντας το πρωί στο αυτοκίνητό της, έμεινε άναυδη όταν αντίκρισε αυτό να έχει άλλο χρώμα!! Και αυτό γιατί κάποιος είχε αδειάσει πάνω του μπογιά κόκκινη. Συνέβη και αυτό τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ράμου Καλαμπάκας. Μια νεαρή κοπέλα πηγαίνοντας το πρωί στο αυτοκίνητό της, έμεινε άναυδη όταν αντίκρισε αυτό να έχει άλλο χρώμα!! Και αυτό γιατί κάποιος είχε αδειάσει πάνω του μπογιά κόκκινη.
Η μπογιά είχε βάψει ακόμη και τον δρόμο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.
Το γεγονός ότι τα διπλανά οχήματα δεν είχαν χρώμα κάνει τους Αστυνομικούς που ελέγχουν το περιστατικό να πιστεύουν ότι πρόκειται για πράξη εκδίκησης στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.
Η κοπέλα πάντως δήλωσε ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν και έτσι δεν υποψιάζεται κάποιον.
Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε κατατεθεί μήνυση για το περιστατικό γιατί ως φαίνεται η κοπέλα έτρεχε στα συνεργεία για να αποκαταστήσει την ζημιά στο όχημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr