Παρελθόν ο κ. Β. Γκορίτσας από το Νοσοκομείο Τρικάλων

Απομακρύνθηκε από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων ο κ. Β. Γκορίτσας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

0 242

Απομακρύνθηκε από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων ο κ. Β. Γκορίτσας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Απομακρύνθηκε από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων ο κ. Β. Γκορίτσας σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Η απόφαση έγινε γνωστή χθες ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της απόφασης. Ωστόσο ο κ. Γκορίτσας προχώρησε σε μια αναφορά του έργου του, που στο σύντομο διάστημα της θητείας του, περίπου 9 μήνες, κρίνεται άριστο με αρκετές παρεμβάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η Δήλωση του κ. Γκορίτσα: «Με σχετική απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αβραμόπουλου, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 194/6-5-2008 έληξε πρόωρα η θητεία μου, ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Ύστερα από αυτό έχω να δηλώσω στους συμπολίτες μου Τρικαλινούς τα εξής: Στο Νοσηλευτικό ίδρυμα υπηρέτησα από 23-7-2007 και από την πρώτη μέρα άρχισα να εργάζομαι εντατικά για να μάθω τα προβλήματα του Νοσοκομείου και να σχεδιάζω τρόπους επίλυσης και βελτίωσης της λειτουργίας του. Σε είκοσι πέντε (25) ειδικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησα σε όλα τα Τμήματα και Μονάδες συζητήσαμε με όλους τους γιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό την κατάσταση που βρισκόμαστε και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε, ώστε ο πήχης υπηρεσιών στους ασθενείς να ανεβαίνει συνεχώς ψηλότερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου γιατί εύρισκα ανταπόκριση στα θέματα που συζητούσαμε και αφορούσαν το Νοσοκομείο ενώ βελτιώνονταν συνεχώς οι υπηρεσίες που παρείχε στους ασθενείς συνανθρώπους μας.
Τη μικρή αυτή περίοδο, που υπηρέτησα το Νοσοκομείο αισθάνομαι ικανοποιημένος από τα θέματα που προωθήσαμε, όπως:
· Δρομολογήσαμε την οργάνωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών με
αναγκαία αναδιάταξη των χώρων.
· Δρομολογήσαμε και εξασφαλίσαμε τη σχετική πίστωση για προμήθεια ψηφιακού μαστογράφου και λοιπών σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων αξίας 700,000 ευρώ.
Αυτά και άλλα τρέχοντα θέματα φροντίσαμε να διεκπεραιώσουμε και νομίζω πως βάλαμε σε μία σειρά τη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Εργάσθηκα αρκετά και πήγα πολλές φορές στο Υπουργείο στην Αθήνα στην προσπάθεια μου να προωθήσω θέματα του Νοσοκομείου και είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτά που έκανα τα έκανα για το Νοσηλευτικό μας ίδρυμα που όλοι το έχουμε ανάγκη.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργάσθηκα μαζί τους καθώς και τα Μ.Μ.Ε. έστω και αν μερικά από αυτά σχολίαζαν τα γεγονότα με κάποιες υπερβολές.
Ευχαριστώ επίσης όσους με εμπιστεύθηκαν τη θέση αυτή του Διοικητού και ελπίζω να ικανοποίησα τις προσδοκίες τους

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr