Παραλίγο τραγωδία στην Ασπροκκλησιά με νεαρό ποδοσφαιριστή

Μετά το περιστατικό στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου και ο ποδοσφαιριστής Γραββάνης του ΑΣ Μετέωρα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις, χθες παραλίγο να είχαμε τραγωδία, σε ερασιτεχνικό γήπεδο.

0 304

Μετά το περιστατικό στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου και ο ποδοσφαιριστής Γραββάνης του ΑΣ Μετέωρα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις, χθες παραλίγο να είχαμε τραγωδία, σε ερασιτεχνικό γήπεδο.

Μετά το περιστατικό στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου και ο ποδοσφαιριστής Γραββάνης του ΑΣ Μετέωρα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις, χθες παραλίγο να είχαμε τραγωδία, σε ερασιτεχνικό γήπεδο. Στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς, διεξήχθη για τον θεσμό του κυπέλλου, η αναμέτρηση της Ασπροκκλησιάς με την Βασιλική. Στο 20΄ της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της Βασιλικής, Σωτήρης Παππάς συγκρούστηκε με το κεφάλι, στο γόνατο του συμπαίκτη του και τερματοφύλακα της ομάδας του, Νίκο Παπία.

Λόγω του χτυπήματος γύρισε η γλώσσα του Παππά ενώ είχε συνεχής αιμορραγία από την μύτη. Ο προπονητής της Ασπροκκλησιάς, Ηλίας Γκουλιάφας μαζί με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Αντώνη Πολίτη, επανέφεραν την γλώσσα του 24χρονου ποδοσφαιριστή στη θέση της, σκορπίζοντας ανακούφιση. Στην συνέχεια ο Παππάς, ξεκίνησε για να μεταφερθεί με ιδιωτικό ΙΧ στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Τρία χιλιόμετρα προτού φτάσουν στην Καλαμπάκα, τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ Τρικάλων. Στο νοσοκομείο ο γιατρός διέγνωσε ότι πράγματι γύρισε η γλώσσα του ποδοσφαιριστή. Από θαύμα στην κυριολεξία δεν θρηνήσαμε θύμα. Οι συμπαίκτες του, αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ήταν σοκαρισμένοι. Κύριοι της διοργανώτριας αρχής. Κύριοι της αντιπολίτευσης. Πρόεδροι και παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων. Πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η παρουσία των γιατρών στους αγωνιστικούς χώρους, πρέπει να είναι απαραίτητη και υποχρεωτική…Πριν έρθει η ώρα και θρηνήσουμε θύματα από εγκληματική αμέλεια. Σε δεύτερη μοίρα η πρόκριση της Ασπροκκλησιάς Τόσο στην ομάδα της Ασπροκκλησιάς, όσο φυσικά και της Βασιλικής, υπήρχε ένα τεράστιο σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Παππά. Το αγωνιστικό φυσικά πέρασε σε δεύτερο μέρος, με τους παίκτες της Βασιλικής, να αγωνιούν για την μοίρα του συμπαίκτη τους. Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα του Ηλία Γκουλιάφα, πήρε την πρόκριση, με δύο γκολ του Πινιάρα στο 50΄και στο 65΄.

Ασπροκκλησιά: Τρίμμης Κ., Θεμέλης, Παπασωτηρίου, Μπαλαούρας, Πινιάρας, Ζτρίβας, Μήτραινας(45΄Παπασωτηρίου), Αργυρόπουλος Ι., Τσακνάκης Κ., Κακούσιος Ν., Αργυρόπουλος Γ.

Βασιλική: Παπίας, Γρηγορίου, Μαντζάνας, Παναγιώτου, Φούσιας, Παππάς, Ζαφείρης, Σιακαβάρας Π., Λίτος, Σιακαβάρας Α., Ζιάκας.

Γρηγόρης Καραμπούλας

σ.σ Το kalabakacity.gr βρέθηκε στον αγώνα Ασπροκκλησιά  – Βασιλική αλλά λίγο πριν το συμβάν είχαμε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να βρεθούμε και στο αγώνα Αγιόφυλλο – Φυλίρα. Πάντως ο παίχτης της Βασιλικής Σωτήρης Παππάς είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Asprokklhia_VasilikhIMG_0057.jpg
Η ομάδα της Ασποκκλησιάς
Asprokklhia_VasilikhIMG_0065.jpg
η ομάδα της Βασιλικής
Asprokklhia_VasilikhIMG_0091.jpg
Asprokklhia_VasilikhIMG_0111.jpg
Asprokklhia_VasilikhIMG_0121.jpg
 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr