Πανικός για ένα εισιτήριο

Πρωτοφανείς εικόνες στο κέντρο της Αθήνας δημιούργησε η 50χρονη βασίλισσα της ποπ τρείς μήνες προτού αφιχθεί στην Ελλάδα, για την μεγάλη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

0 372

Πρωτοφανείς εικόνες στο κέντρο της Αθήνας δημιούργησε η 50χρονη βασίλισσα της ποπ τρείς μήνες προτού αφιχθεί στην Ελλάδα, για την μεγάλη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πρωτοφανείς εικόνες στο κέντρο της Αθήνας δημιούργησε η 50χρονη βασίλισσα της ποπ τρείς μήνες προτού αφιχθεί στην Ελλάδα, για την μεγάλη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Θαυμαστές της Madonna πήραν θέση έξω από τα εκδοτήρια από χθες το βράδυ. Στις 7 το πρωί η ουρά έφτανε ήδη τα 600 άτομα, ενώ νωρίς το μεσημέρι είχε ήδη φτάσει στο ύψος της Ιπποκράτους. Ο μέσος όρος αναμονής για το πολυπόθητο απόκομμα ξεπερνά τις έξι ώρες, ενώ δεν έλειψαν και τα περιστατικά λιποθυμίας λόγω της ζέστης και του συνωστισμού εντός της στοάς στο Νο 42 της οδού Πανεπιστημίου, όπου γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων.
Η προπώληση ξεκίνησε σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου πρόκειται να διατεθούν συνολικά περίπου 50.000 εισιτήρια. Η διάθεση θα ξεκινά στα εκδοτήρια καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 9.00 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα, μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
Οι τιμές κυμαίνονται στα 80 και 90 ευρώ (για τους όρθιους μπροστά στη σκηνή) και από 85 έως 110 ευρώ για τις διάφορες θέσεις στις κερκίδες, ενώ στα 250 ευρώ φτάνει το εισιτήριο για τα V.I.P.
Με επιβάρυνση θα πληρώνουν το εισιτήριο, όσοι κάνουν αγορά μέσω πιστωτικής από το Ιντερνετ, όπου τουλάχιστον σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr